Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárek pro učitelku - máte radu?

Od: simonajena odpovědí: 5 změna:

Ahoj, prosím vás o radu. Moje třídní učitelka bude mít narozeniny a já nevím, co jí koupit. Chtěla bych aby to bylo něco osobního, ona mi hodně pomáhá s mojí těžkou životní situací. Vždy se jí můžu svěřit, můžu si s ní kdykoliv popovídat, chtěla bych s ejí za to nějak odvděčit. Nemáte prosím jěkaý nápad?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ron*
hodnocení

1x

Ahoj Simono.

Jako vhodný dárek mě napadá kniha, do které vepíšeš věnování a poděkování.

lucka321*
hodnocení

0x

Ahoj! Třeba jí kup nějakou sošku, vázu, velkou květinu, prstýnek, náramek, řetízek, kosmetický balíček.. :)

hodnocení

0x

Podle toho co má ráda, čemu se věnuje. Chodí ráda do divadla? Tak lístek na nějaký super muzikál. Ráda pije víno, tak šup sem s nějakým kvalitním vínkem. Má ráda sladké? Co takhle nějakou kvalitní 70% čokoládu z Jižní Ameriky. Má ráda zahradničení, tak třeba nějakou květinu v květičáči, kterou si přesadí na zahradu. Už mě nenapadají další zájmy, prostě musíš to vybrat podle její osobnosti. A být tebou, kdyby mi ta učitelka tak pomohla, tak bych jí napsala nějaké pěkné věnovaní nebo rovnou dopis, to také hodně poteší. Anzionka.

hodnocení

0x

Já jsem celý život od dětí dostávala sloníky, želvičky, ptáčky, hrníčky, vázičky. Byla toho opravdu spousta. Když jsem odcházela do důchodu, obešla jsem celou školku a každé z dětí si vzalo něco. Vyšlo to na čtyřtřídní školku a ještě zůstalo. Tolik toho bylo :D Ale od od 70. let, kdy jsem dostala dvě nádherné publikace s obrazy Renoira a Gauguina s věnováním, mám dodnes. A stále se k nim vracím. Přesně vím, jaké děti v té třídě byly a jací rodiče se složili na tak krásný dar. ;)

lentilkao*
hodnocení

0x

Zkus něco, u čeho si vždycky, když se na to podívá vzpomene na Tebe. Já bych možná volila něco originálního, něco, co můžeš třeba vyrobit - bude to tak úplně od Tebe. Vyrobit se dá spousta věcí a člověk pak vidí, žes do toho dala srdce, čas a práci. Kdyby Vás bylo víc - bylo by hezké třeba koupit obraz nebo tak. Ale v jednom to může vypadat až divně, že jí budeš dávat tak velký dar. :)

Ale to je jen můj názor. Hodně zdaru! :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]