Nejste přihlášen/a.
Prosím vás - potřeboval bych záměrně "natáhnout dvě trička. Někdy se povede, že se věci v pračce natáhnou nebo smrští. A toto bych potřeboval záměrně vyvolat.
Koupil jsem dvě moc krásné třička, ale seděli mi... tak tak, ocenil bych kdyby byli víc volnější. Trička nemají žádné potisky apod.
Můžete mi prosím poradit co udělat proto aby se natáhly?
Děkuji
Martine, domnívám se, že tady Ti nelze poradit. Ano, někdy se stane, že prádlo při praní změní velikost :D. Ale to je zapříčiněno materiálem, ze kterého je ušito a teplotou vody, ve které se vypere. Většinou když prádlo vypereš na vyšší teplotu, než se má, tak se prádlo zmenší. A trika, která nejsou až tak z kvalitního materiálu, se mohou při praní zase "vycancat" - zvětšit. Těžko říct, jak se budou právě ty Tvoje trika po vyprání chovat. Abys je neměl náhodou ještě menší..
Zkusil bych namočit, nevyždímané pověsit na šňůru a zkusit vytvarovat - natáhnout do patřičného směru...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.