Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ráda bych zhubla-nevím jak

Od: astraia odpovědí: 6 změna:

Chodím do 6.A a vážím 65kg a jsem vysoká 165 cm.

1) Je to normální na mou výšku?

2) Jak zhubnout, celkem se stím trápím ale ve třídě nejsem jediná, jenže to jsem celá já. Už minulý rok jsem se snažila zhubnout, míně jsem jedla a více sportovala ale výsledek žádný. Rozhodla jsem se obrátit s radou nebou ňákou dobrou dietou na vás. Ještě každý pátek chodím do Hip-Hopu ale je mi trapně se mé trenérky (24let) zeptat jak tak zhubla. Můj děda a babička mají problémy se štítnou žlázou.

Děkuji za vaše rady.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

13.06.13 08:09
hodnocení

1x

.

Ráda bych zhubla-nevím jak
ron*

Babkazov, prima, to jsem se nasmála. *palec*:). Hned běžím do krámu pro Jar, konečně mám jasno!*smich*;)*smich*

hraczka*
hodnocení

0x

1) Podle indexu BMI máš na svou výšku optimální váhu ( bezhladoveni.cz/... - vychází ti BMI na hodnotě 23,9, což je na první pohled v pořádku.

2) Hubnout pomocí diet nemá moc smysl. Jedná se jen o dočasné řešení problému. Pokud přestaneš dietu dodržovat, váha se ti vrátí zpět. Nejlepší řešení je upravit celkově svůj jídelníček - stravovat se zdravě a vyváženě. Jíst 5x denně, vyvarovat se bílého pečiva, uzenin a sladkého. Snížit příjem sacharidů (např. přílohy k jídlům) v odpoledních hodinách. A samozřejmě musíš zapojit i pohyb.

Otázkou je, jestli vůbec potřebuješ hubnout. Podle BMI je tvoje váha v pořádku. Doporučoval bych ti, aby ses někde nechala zvážit na speciální váze, která ti řekne, kolik máš v těle tuku. Pak se teprve rozhodni, jestli má smysl hubnout nebo ne.

vlasatec*
hodnocení

0x
Jíst často, ráno pořádná snídaně, hodně pohybu, nejlépe něco vytrvalostniho běh, kolo, plavání, nehladovět, pít čistou vodu bez slazení a bublinek, večer nejist sacharidy. Každý zdravý člověk pokud toto dodržuje tak nemůže mít s váhou problém.

mischii
hodnocení

0x
To je na tvou vysku docela optimalni vaha, netrap se tim, hlavni je, jak se citis ty. Vubec se nezatezuj porovnavanim vahy s kamaradkami, to je hloupost :), kazda mate jinou postavu, jinak tezke kosti...
Pokud ale sama citis ze potrebujes, nebo by jsi chtela zhubnout, radim ti jist casto po troskach a do peti odpoledne.:) Pomaha to. ;) Ale jak jsem rikala, vzhledem k tve vysce, nemyslim si ze zrovna ty potrebujes nejakou dietu. ;)) Ahoj

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]