Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdy poznám těhotenství?

Od: anonnnym odpovědí: 5 změna:

Dobrý podvečer, chci se zeptat. S přítelem jsme cca 3 dny zpátky měli nechráněnný styk. MS se mi má dostavit zítra. Chci se zeptat, kdy je vhodné si udělat test případně zajít na odběr krve. Vím, že test nemá cenu si dělat dřív, než 7.-14. den početí.

Ale ptám se kvůli tomu, jestli to není jinak u toho když mám mít 4 dny po styku MS.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Test nemá cenu dělat dříve, ani kdyby měla přijít tsunami - časová ´blízkost´ menzes hormonální změny počínajícího těhotenství neurychlí.

Vydrž - a možná tě měsíčky přesvědčí dříve, než test...

doplněno 12.06.13 20:20:

Jaký vliv na (ne)spolehlivost HA má její předčasné nasazení nedokážu posoudit (navíc jde o individuální záležitost) - ale vždycky je nějaké to procento pravděpodobnosti jejího selhání.

anonnnym
hodnocení

A nevíte, jak to je, když jsem prášky začala brát dřív, než bych měla?... První prášek jsem si měla vzít 1. nebo 5. den MS, ale vzala jsem si ho mnohem dřív, jelikož jsem lehce špinila. Myslíte, že je nějaké procento, že by prášky nemuseli vůbec fungovat, nějakou dobu? na internetu brouzdám po různých diskuzích, ale nikde odpověď na mou otázku. Čistě teoreticky, jen Váš osobní názor. Každopádně díky za odpověď.

askmenow*

Neříkali jsme ti, ať si zavoláš gynekoložce a optáš se? Takhle je to podle mě celkem hazard.

hodnocení

0x

nejvetsi sance je kolem ovulace a ne na konec MS , takze musis hlavne pockat , ale sance zas tak velikancka neni

doplněno 12.06.13 19:54:

*a ne na konec cyklu jak ma zacit MS

sebod*

Je vidět, že je to rubrika, NEJEN pro ženy *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]