Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Nevíte někdo co bych měla udělat, když se synovi -13 let- výrazně potí nohy? Nemůžu říct že by zrovna moc smrděly, jenom se mu zejména posledním rokem mnohem víc potí než předtím. Možná je to pubertou. Nevím. Zrovna teď když se otepluje o to víc je to poznat. Nesdílíte někdo podobný problém nebo nevíte mi pomoct jak ho řešit?
Dobrý den, souvisí to s hormony. Jeho tělo teď neví, co má dělat, protože je v pubertě a tak dospívá. Ať nosí pokud možmo otevřenou obuv a přírodní obečení, mám na mysli ponožky. Ať hodně pije a Vy mu kupte nějaký přípravek proti pocení nohou. Prodávají se různé spreje a mají je snad v každé drogerii.
Hlavně nenosit uzavřenou obuv typu convers od větví...
Já osobně už několik kupuji jen tento model bot, z dříve šíleného odéru z tenisek a jiné uzavřené obuvi nezbylo bůbec nic...
Vyjma zimy, což jsou zimní boty a lyžáky... jsou ty boty super...
doplněno 11.06.13 17:14:Díky sestře nakupuji tyto salomony už od verze 1 a většinou pod 1000 max do 1200czk... v akcích...Ostrava.
Boty vydrží dva roky, poté jsou "pracovní"... ty první šedivky mám dodnes na chození do sklepa a drží po kupě, jen ty stahovací gumky jsou na maděru...5 let... kvalitka...
Děkuji za tip. Budu muset koupit nějaké sandály Ještě mě napadlo a co třeba přezůvky do školy? Teď má takové ty napůl uzavřené jakoby Crocsy. Nebylo by dobrý kdyby měl přes léto ve škole pantofle a jenom tak naboso bez ponožek?
Crocsy jsou dobré tak maximálně jako plážové botky tam, kde není písčitý nebo oblázkový přístup k vodě...
Boty, které zmínil Hangar, jsou kvalitou o několik tříd ´výše´ (Salomony jsou i mé oblíbené). Příp. jsou výborné sandály Teva. Bohužel, ani jedna ze značek nepatří mezi levné - takže vřele doporučuju vyhlížet sezónní slevy a nebo se poohlídnout v outletech.
Jeden můj kamarád tvrdil, že smradlavé nohy jsou projevem sexuálního dozrání muže :D Nakoukněte do drogerie. Je hodně přípravku na pocení nohou, zápach a těch které fungují jako dezinfekce proti plísním, houbám a kvasinkám přímo do bot, na nohy, na ponožky. Fungují. A pro sebe se podívejte na krém na šlapky. Bývají to rozumné ceny a nohy jsou po nich úžasné. Zvláště pak paty. V drogeriíích je to všechno v jednom regálu. Můj doktor má společnou čekárnu s diabetiky, kteří mají velké problémy s nohama. Visí tam reklama na krém na šlapky s ureou + nějaká rostlina. To píši jen tak pro orientaci. Sama tyto krémy používám už několik let. Teď jsem na na krém s ureou zapomněla a koupila si jiný a není zas až tak fajn.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.