Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se seznámit s klukem z kostela?

Od: 11998po odpovědí: 21 změna:

Jako každou neděli chodím do kostela a už asi 3x(dneska taky) jsem si všimla,že se na mně pořád tak velmi hezky kouká jeden kluk.Jen vždycky sedí v lavičce přes uličku a asi o 3 lavičky za mnou,tak na něho nemám dost dobrý výhled.Když se trošku pootočím,tak na mně hodí takový tajemný pohled a troufám si říct,že se i usmívá.Je moc pěknýa děsně sympatický.Pořád mi to šrotuje hlavou,kdo to je.kdyby to bylo jen jednou a kdyby to byl nějaký "oškliva",tak mě to asi ani tak neštve,ale když nad tím tak uvažuji,tak bych se ráda i seznámila,jen nevím jak,kdy a kde *hi*.Porad e .Děkuji

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

askmenow*
hodnocení

2x

Můžeš na něj prostě počkat před kostelem po mši, pozdravit ho a zeptat se, jestli někdy někam nezajdete, nebo třeba jestli se teď rovnou nezajdete zahřát kávou/ochladit zmrzlinou (podle počasí). Pokud se stydíš,můžeš mu třeba jen napsat vzkaz a telefonní číslo na ísteček a dát mu to, když půjdeš kolem a beze slova zmizet. Je to na tobě.

no, nevím... na tohle bych neměla odvahu... netuším, jak je na tom tazatelka - na jejím místě bych se po něm asi dívala a tím mu dávala najevo, že mě zajímá... no a tu seznamovací aktivitu by měl zahájit on, ne?

askmenow*

Já nevím, když něco chci, dělám vše pro to, abych to dostala. Myslím, že to, že by měl seznamovací aktivitu zahájit on, je dávno překonaný přežitek. A od svých přátel-kluků vím, jak si cení holek, které se toho nebojí.

11998po
hodnocení

Děkuji za radu.Už mě to taky pár krát napadlo,jen bych chtěla,aby se zeptal on mně jako první(pokud se mu tedy líbim).Začal na mě pokukovat jako první on,já si jen pak všimla,že se na ně kouká celkem dost pěknej hoch,který by stál za to.Tak proč bych ho měla uhánět já :).Mohla bych ho třeba nějak nenápadně počkat před kostelem,abych mu to ulehčila .

mowla*

Zkus šikovně ´zakopnout´ a upadnout mu do náruče... ;)

doplněno 09.06.13 20:14:

Já myslel spíše cestou z kostela, hostie by ti mohla zaskočit a dýchání z úst do úst by v řadě na přijímání čekajících dalších věřících nevypadalo případně... :-D

11998po
hodnocení

V kostele když si půjdu pro Boží tělo *smich*

No a pak do tebe vstoupí duch svatý a budeš těhotná *smich*

11998po
hodnocení

*smich* ale bylo by pravděpodobnější,že si mě s dusící hostii rychleji všimne,než třeba "nešikovné zakopnutí před kostelem" *modla*

daniell*

jistě "duch svátý" *cert*

hodnocení

1x

pozvěte ho na pekelnou cestu životem po vašem boku *cert*

hodnocení

1x

Minimálně začněte tím, že si sednete blíže k němu, abyste si mohli podávat ruce při pozdravení pokoje. Pěkně se na něho usmívat, samozřejmě (a přiměřeně stisknout ruku; ne "leklá ryba"). ;)

denita*

Ano ano, tato rada se mi líbí. Sednout si blíž a přátelsky podat ruku není nic těžkého, ani přehnaně vyzývavého jako padání mu do náruče, pouštění kapesníků před nos nebo trampoty s kolem. A ani prarodičům to nebude připadat divné ;). Jestli u vás ve farnosti pořádáte setkání mladých, přizvala bych ho, je to dobrá záminka konverzace a pokud se bude chtít setkání účastnit, tam už si můžete povídat a seznamovat, jak jen chcete. :)

hodnocení

0x

Klasická metoda, kterou používaly dříve dámy, je upustit kapesníček, tak, aby ho mohl zvedout a podat. Byl by to takový kompromis, výzva-nevýzva.

Ten jednorázový jak používá teď každej ,už vidím jak po něm te kořeň skáče *smich*

11998po
hodnocení

Takže upadnu a pak ještě upustím kapesníček,na který bych mohla napsat své telefonní číslo .Žijeme přeci ve 21.století,tak proč ne,že... *smich*

ladinpraha*
hodnocení

0x

Jestli mu chceš dát příležitost, tak se před kostelem vzdal od davu někam, kde budeš sama. Tak si spíš troufne za tebou přijít a oslovit tě.

syfrig*
hodnocení

0x

a co,az se pujde z kostela vyjit drive stoupnout si tak,aby musel okolo tebe projit muzes delat,ze pises sms,abys tam nestala jsko sloup *klik* treba se chyti,az pujde kolem tebe a neco rekne?Ja jsem stara skola

11998po
hodnocení

Píšu tady do poradny prvně a dostala jse tolik rad,že si snad najdu "kostelových objevů" víc abych je mohla všechny vyzkoušet :D.Z tým psaním SMS se mi líbí;),jen se bojím,že nepůjde z kostela sám( dneska odchásel s prarodiči).

hop®
hodnocení

0x

Noo, je tu hodně rad a doporučení, a příjemně mne překvapuje, že většina je míněna v dobrém - takže jsem příjemně překvapen, že nejsme proti věřícím až tak úplně zaujati... *slunce*

Tazatelce bych doporučil si na příští mši sednou blíže sympatickému objektu, a tak dále...

Padnout mu omdlelá do náručí nebo zahazovat kapesníček, to jsou varianty z jiného tisíciletí, ovšem pokud ten Váš objev je opravdu člověk do nepohody, určitě by to zvládnul se ctí, Vás by padnout nenechal a kapesníček by zvednul. Zkuste Vy sama odhadnout, jaký má smysl pro romantiku, my ho neznáme.

Ale abyste nakonec nezůstala na chodníku, bez kapesníčku, bez sebevědomí a bez toho kluka...

jinx*
hodnocení

0x

Jaaj aj s vasimi kapesnickami..

Napada ma situacia ako by sa to dalo.Pojdes na bicykli do kostola a povedzme ze sa nbude dat zamknut zamok alebo defekt alebo palicou zhodis retaz alebo..bude vela bicyklov v stojane a tvoj sa akoze zasekne a budes potrebovat pomoct napriklad alebo podrzat kabelku.Ak nieje nemehlo tak ti urcite pomoze.Situaciu navodis sama.

zabu
hodnocení

0x

Až bude po mši, přitoč se k němu a "omylem" mu šlápni na nohu. Taková upřimná omluva dokáže také své.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]