Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jaký je podle vás nejlepší? Jaký vám nejvíce vyhovuje.
Zdravím ,
je určitě pravda , že antiperspirant není zrovna pro naše tělo zrovna prospěšný. Ani tak nejde o ty chemické látky které obsahuje ale o jeho funkci. Antiperspirant v podstatě tlumí resp. blokuje pocení v místě kde lymfatický systém našeho těla prostřednictvím potu vylučuje škodliviny.. Ty pak zůstávají v našem těle. Je to vpodstatě totéž jako kdybyste si při nachlazení ucpali třeba nosní sliznici. Vaše rýma by se pak nemohla snadno dostat ven a v horních cestách dýchacích by se lépe množili viry. Proto je určitě vhodné používání antiperspirantů alespoň omezit a nepoužívat je v pípadě nějaké nemoci , v době léčby apod.
Dobrý den, já osobně mám dobré zkušenosti s Niveou. Jednou jsem po holení použila Rexonu a úplně mi to spálilo. Byla jsem dokonce u dr a nic nepomáhalo. Byla reklama v TV, kde reklamovali Niveu po holení a opravdu to zabralo. Za pár dní to bylo pryč a od té doby jí používám. Mám sprej a i kuličku a super. I pánský je dobrý. Máme vyzkoušeno..
Testy antiperspirantů: ona.idnes.cz/...
nebo: prozeny.cz/...
Já osobně preferuji Nivea, zatím se mě osvědčily všechny výrobky této značky.
Já mám ráda Garnier Minerals Freshness. Používala jsem ho od poloviny minulého léta a teď znovu. Po Ninevei, tu značku mám ráda, jsem měla podpaždí podrážděné a vyloženě bolavé. Měla jsem ráda pánský Old Spice, protože s mou pokožkou v podpaždí se vůně změnila, nebyla vyloženě pánská a hlavně, nepotila jsem se. Měla jsem ji ráda. Dala sa koupit maličká, do kabelky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.