Nejste přihlášen/a.
dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli některá z vás chodila nebo chodí na antikoncepční injekci (teď nevím jak se jmenuje) já jsem na ni chodila rok a čtvrt, byla jsem velmi spokojená, začla jsem na ni chodit, protože nemůžu mít jakékoliv prášky, protože mi nedělají dobře na žaludek a játra, takže jsem začla chodit na tuto injekci a úplně mě vymyzely měsíčky. Byla jsem spokojená, nemusela jsem se otravovat s vložkama , žádný bolesti atd...Naposledy jsem na ni byla 20.února, injekce působí 3měsíce,no jenže teď bychom chtěli druhé mimi a tak jsem na další nešla, takže od půlky května jsem bez antikoncepce a měsíčky se ještě nedostavily.Těhotná nejsem, protože jsem to vlastně ještě vůbec nedostala,takže těhotná být nemůžu. Píšu vám to sem proto, protože bych se chtěla zeptat,jestli má nebo měl někdo zvás stejný prodblém a jestli mám stále jen čekat nebo zajít k doktorovi a ten by mi třeba píchnul nějakou injekci na úpravu menstuace? děkuji předem
děkuji moc za odpovědi a rady, no samozřejmě že jsem to už nevydržela a test jsem si dělala, dokonce už 3x,ale bylo to před měsícem,takže to asi zase zkusím, mám nafouklé břicho,jako kdybych byla ve třetím,ale ne furt, spíš vždycky po jídle nebo večer, navíc žádné těhoteské příznaky nemám, takže těhotná asi nejsem,ale pro jistotu si zítra zajdu do lékárny pro test. jinak asi budu muset čekat, tak moc díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.