Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Antikoncepční injekce

Od: dolvi odpovědí: 10 změna:

dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli některá z vás chodila nebo chodí na antikoncepční injekci (teď nevím jak se jmenuje) já jsem na ni chodila rok a čtvrt, byla jsem velmi spokojená, začla jsem na ni chodit, protože nemůžu mít jakékoliv prášky, protože mi nedělají dobře na žaludek a játra, takže jsem začla chodit na tuto injekci a úplně mě vymyzely měsíčky. Byla jsem spokojená, nemusela jsem se otravovat s vložkama , žádný bolesti atd...Naposledy jsem na ni byla 20.února, injekce působí 3měsíce,no jenže teď bychom chtěli druhé mimi a tak jsem na další nešla, takže od půlky května jsem bez antikoncepce a měsíčky se ještě nedostavily.Těhotná nejsem, protože jsem to vlastně ještě vůbec nedostala,takže těhotná být nemůžu. Píšu vám to sem proto, protože bych se chtěla zeptat,jestli má nebo měl někdo zvás stejný prodblém a jestli mám stále jen čekat nebo zajít k doktorovi a ten by mi třeba píchnul nějakou injekci na úpravu menstuace? děkuji předem

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

macka80*
hodnocení

0x
Ahoj,to že nejsi těhotná se s určitostí říct nedá, já jsem kojila neměla menzes a přes to jsem otěhotněla.Takže předně si zkus udělat test,no a na gynekologii si určitě zajdi protože to také může být cista která zastavila menzes hodně štěstí
dolvi
hodnocení

ahojda, prosímtě ajak si mohla otěhotnět, když nemáš měsíčky? to teda nechápu

macka80*
Tak to jsme dvě,ale faktem je že mě na to upozorňoval gynekolog když jsem byla na prohlidce v 6 nedělích a ptal se zda chci anti.já řekla že ne že stejně nemám menzes,jeho varování se ukázalo jako opodstatněné důkazem je můj krásný syn

cybermagefroll*
hodnocení

0x
Co jsem pohledal na internetu, tak to ještě několik měsíců může působit a v opravdu extrémních případech to musí nastartovat lékař. Takže možná ještě nějakou dobu počkat anebo jak ti radí macka80, tak potom navštívit lékaře.
dolvi
hodnocení

děkuji moc za odpovědi a rady, no samozřejmě že jsem to už nevydržela a test jsem si dělala, dokonce už 3x,ale bylo to před měsícem,takže to asi zase zkusím, mám nafouklé břicho,jako kdybych byla ve třetím,ale ne furt, spíš vždycky po jídle nebo večer, navíc žádné těhoteské příznaky nemám, takže těhotná asi nejsem,ale pro jistotu si zítra zajdu do lékárny pro test. jinak asi budu muset čekat, tak moc díky

macka80*
Asi takhle příznaky těhotenství které by měli vsechny ženy stejné snad ani nejsou,nemusíš být těhotná třeba je to fakt jenom třeba cista či co
dolvi
hodnocení

no já vím, že každá má jiné příznaky, přeci jenom jsem těhotná už jednou byla,takže si myslím, že bych to poznala:)

macka80*
Aha tak to se omlouvám

dusatka*
hodnocení

0x

U Depo Provery se uvádí schopnost otěhotnět až asi rok po vysazení.

pam
hodnocení

0x

ahoj ja jsem taky brala tu injekci asi 6 let a nemelajsem to minuli rok v rijnu jsem ji skoncila ale jeste jsem to nedostala tak cekam doktor rikal ze to muze trvat az 2 roky nes to dostanu ale u kazdyho to je jinak

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]