Nejste přihlášen/a.
Nevím, jestli se tak úplně jedná o lásku, ale vůči oběma cítím NĚCO.
První je spolužák, u něj je to složité, má jednu nejelpší kamarádku, která u něj i přespává (v pokoji jeho sestry) a on jí hodně pomáhá, protože to má doma těžké (je to zároveň naše společná spolužačka).
Druhý na naší škole minulý týden úspěšně složil maturitní zkoušku a sblížili jsme se přes doučování
Oba dva jsou chytří, pohlední.
problém je, že druhý není oblíbený, je jiný než ostatní a často ho všichni odsuzují.
Jelikož jsem měla dříve porlbémy s posmíváním a psychickou šikanou, mám v sobě blok : bojím se chodit s druhým, aby si na mě neukazovali.
Ale když se mi dnes poprvé sám od sebe neozval (včera jsem zrušila naší dnešní schůzku), trápilo mě to, chybla mi ta potěšující zpráva, která mi vyskočila na mobilu.
A teĎ nevím, co si počít.
Co byste na mém místě dělali vy?
Chodili byste s prvním, který o vás neví, nebo s druhým, který o vás jeví zájem a kromě toho, že ho ostatní nezanjí a pomlouvají je to dokonalý muž?
Karolínko, ani s jedním z obou zmíněných:
První o tobě neví, takže s ním chodit nemůžeš, u druhého máš pochybnosti, které bys v případě zamilování neměla.
Až potkáš toho pravého, zamiluješ se a nebudeš řešit, co o něm kdo říká.
Důležité jsou tvé pocity a cit, nikoliv názory okolí.
Alespoň ve většině případů, např. alkoholika nebo děvkaře bys neměla šanci změnit ...
Chod s tím třetím, který někde je a na Tebe čeká.
Ten první má nejlepší kamarádku. Je to Tvůj spolužák, ale asi nemá o Tebe zájem. Jinak by se už projevil, možnost je každý den.
Druhý má sice možná zájem, ale zase jsi nerozhodná Ty. Proč ho ostatní odsusují? Píšeš, že je jiný, ale jak?
Ale kdyby to byla láska, tak je Ti jedno, co ostatní povídají. Hlavně, aby nebyl průšvihář. A ještě něco, dokonalá žena, ani dokonalý muž neexistuje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.