Nejste přihlášen/a.
Zdravim... Proste nevim co si mam o urcite veci myslet, tak se chci zeptat o vas nazor...
Pred ctvrt rokem se se mnou rozesel muj pritel, mela jsem a mam ho stale rada... Duvod jeho rozchodu byl takovy, ze mi nedokaze dat lasku, kterou mu davam ja...kdyz mi to rikal, tak brecel... ( rozesel se se mnou den pote, co byl se svymi znamymi na akci..., kde mela byt udajne i jeho byvala...) - pote mi rekl, ze by jsme se jen trapili a ze mi proste nemuze dat takovou lasku, ze se mnou nemuze ani spat atd atd..., ze se pred par mesici zamilovat do jedne holciny, vyspal se s ni a to bylo vsechno, ze pry k ni furt neco citi,a ze se ted nedokaze tak rychle zamilovat...ja to moc nechapala, byli jsme spolu skoro tri mesice, bylo nam spolu fajn) rozesli jsme se, da se rici, ze po zlym, nevidali jsme se, nekomunikovali...
Ubehly tri mesice a najednou sms, jestli muze za mnou prijit na kafe s kamaradem (ze me chce s kamaradem seznamit) ovsem prisel sam...( den pred tim, s nim mluvil muj znamy, ktery mu rikal, ze je blby, ze me pustil k vode atd atd...) tak jsme si dali kafe, povidali neutralne jak se mame..., a pak jestli muze u me prespat, ze uz nema spoj domu..., tak jsem ho nechala u me prespat..., kdyz jsme se probudili bylo to fajn..., ale pak chtel po me sex, ja mu rikala, ze se svyma byvalyma nespim...a on sex bez citu...rekla jsem ne a pozadala aby odesel... Dva dny pote mi zacal psat na internetu jak se mam, jak se mi vede... takhle uz pise tri tydny, kazdy den!a s konzervaci pokazde zacina on!... piseme si neutralne, o nasem predeslem vztahu ani nic, ani zminka, zadna lichotka z jeho stany nic.. Ja proste nevim co si o tom mam myslet... Jednou jsem se ho zeptala, jestli ma ve zvyku si takhle psat se svyma byvalkama, tak mi napsal, ze nema... Dal uz se ho na nic ptat nechci, vi, ze bych ho chtela nazpet i to, ze ho mam furt rada...ale on me poslal ve vztahu k sipku...proste nechhci dolizat a nejak se mu vnucovat, mam hrdost!-dolizala jsem kdyz se se mnou rozesel... uz to neudelam! Furt cekam, jestli se mnou nebude chtit nekam jit, treba nekam ven nebo na kafe...ale zatim nic... furt jen a jen pise... co si o tom mam myslet?
Zdravím. A má to vůbec smysl o tom přemýšlet? Ne nadarmo se říká - nevstupuj 2x do stejné řeky...Z Vašeho psaní mám dojem, že mu jde jen o sex. A nemá na něj zrovna jinou...Máte pravdu, máte svoji hrdost! Pokud ho chcete na zpět, myslím si, že to dobrotu dělat nebude a budete tam, kde jste s ním už jednou byla a proč jste se rozešli. Jednou se na Vás vykašlal, jak víte, že by to neudělal zase, až se Vás nabaží? Rozhodnutí je na Vás, já bych si hledala vztah, který by mi vyhoval se vším všudy více...
Buď si prostě chce zasexovat, což je pro mě pravděpodobnější varianta (vzhledem k jeho chování, když jste spolu byli) - možná čeká, že jako bývalka povolíte snáz, než cizí.
Nebo si uvědomil, že to s tebou bylo lepší, než je to teď.
Narovinu bych se ho zeptala, o co se snaží. Jestli tě chce zpět, nebo hledá nějaký ten nezávazný sexík.
doplněno 30.05.13 21:16:Tak to je víceméně jasné. Nemá žádnou slečnu, aby si vrzl, tak to zkouší na tebe.
Přestaňte čekat, chce Vás jenom na "nezávazný" sex.
Na internetu jej zablokujte (nejde-li to, choďte jinam), nejsem si jista, zda jde zablokovat jeho číslo v mobilu ...
doplněno 31.05.13 18:25:Tuduud,
bývalý přítel vetřel pod záminkou, že chce tazatelku s někým seznámit, vnutil se na nocleh a chtěl sex.
O návratu nepadlo ani slovo během vynucené návštěvy, ani v průběhu dalších písemných kontaktů ...
Nevím, jaké zkušenosti máte Vy, ale podle mne by se muž, toužící po obnovení vztahu s bývalou přítelkyní, choval jinak.
Jako adolescentní klučina 22 let s Váma musím nesouhlasit. Podle mého se nedá soudit žádný takový případ po internetu a málokdo z Vás si svým úsudkem může být jistý. Taky typizovat určité formy chování mi přijde minimálně subjektivní. Ano, sex je příjemná aktivita...ovšem nemusí to tak být ani zdaleka. RADA pro VÁS SLEČNO, zkuste to s ním znova, ale sex nějaký měsíc ne, ono se brzo ukáže jak to je. Velmi brzo.
tuduud- Nechápu, proč by tazatelka měla expřítele vzít zpět a odříkat si několik měsíců třeba sex. Stejně by si našel útěchu jinde, když by tazatelka nechtěla. Není vrtačka, pro kterou si přijdu, když něco potřebuji udělat a pak ji zase odložím.
Kdyby mi přítelkyně řekla, že se semnou rozchází, že mi nemůže dát to co ji dávám já a jen bychom se oba trápili, určitě bych ji pak zase nevzal zpět. Strácel bych jen čas. Nebo bych jen čekal, kdy jí to přestane semnou bavit a půjde opět o dům dál. Nikdy bych ji už nevěřil. Raději bych si našel časem jinou dívku.
Já bych tedy znovu nešla do toho, čemu se říká "zahraná partie". Podle mě se mladík nudil, chyběl mu sex, možná ani neměl kde přespat, tak se nakýbloval k Vám a myslel si, že dostane servis jako před časem.Už jen ta výmluva, že Vás chce seznámit s kamarádem a pak přijel sám - věděl, že byste ho asi odmítla, kdyby Vám řekl po pravdě, že přijede sám.
Jak sama píšete, nedolézejte, jednou je konec a hotovo. Najděte si jiného, on ať taky sežene jinou a basta. Jinak byste byla pro srandu, že nevíte, co chcete. Jako moje bývalá kolegyně v práci: vzala si 1., pak 2., pak znovu 1., pak 3. a pak 4. S tím už ale také není. A pokukuje teď po tom 2.
Tak mějte nějakou hrdost a zbytečně nevytahujte to, co už je pryč. Jaga.
Hmmmmmmmmmm.
Odpověď na váš dotaz máte napsanou přímo ve vašem dotazu. Rozešli jste se po zlém, protože si našel někoho jiného, nemluvili jste spolu, nekomunikovali a najednou váš bývalý miláček chce zpátky. Jestli to uděláte a vezmete ho zpět, pak si buďte jistá, že vám zase zahne, zase se rozejdete ve zlém, zase spolu nebudete komunikovat a hodně pravděpodobně si za pár měsíců váš bývalý miláček zase vzpomene, že chce zpátky. Bude si myslet, že co mu prošlo jednou, to mu projde i podruhé.
Proto radím, pustit bývalého miláčka k vodě. Žádné intimnosti, žádný sex, žádné přespávání u vás. Najděte si někoho jiného.
Pro "vendulka878787"
Ahoj - všichni Ti zde radili velmi dobře - radím, poslechni je!
- ale já (jak jsem stará , tak jsem hloupá) - bych tenkrát asi neodolala (pokud ho máš stále ráda) - vstoupila bych znovu do stejné řeky (to je druhé řešení) - znovu bych se patrně zklamala - možná znovu a znovu - dokud by mi nedošlo, že ho už nemiluju - rozhodně bych se v takové situaci nebránila perspektivnějšímu vztahu. Jen si dej bacha ať neotěhotníš - s tím se pak už nedá nic moc dělat (anebo abys "nechytila" nějakou nemoc). Zdravím. Marcela.
doplněno 31.05.13 15:51:- pokud mluvím o perspektivnějším vztahu - nesmí! to být vztah "za každou cenu" - musíš se opravdu zamilovat, jinak to pro Tebe nebude řešení - a pro chudáka "náhradníka" to bude nefér a dost sprostý!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.