Nejste přihlášen/a.
Zdravim, krasny vecer vsem...
Z mladi mam fajn kamarada... Pred rokem jsme se potkali na mistni diskotece, pamatuji si, ze jsme se tam polibili... pote jsme si zacli psat, schazet se...chodili jsme spolu na pivco, bylo to fajn..Jednou u me i prespal, ale nic mezi nama nebylo Moc se mi tenhle chlap libi, pritahuje me..Kdyz jsem se od nej dozvedela, ze ma odletet, drzela jsem se zpet - bala jsem se, ze se do nej zabouchnu, a presne tak jsem mu to i vysvetlila!Po mesici odletl pryc, do cizny, par tisic kilometru daleko..., kde byl devet mesicu... po tutu dobu, co byl pryc jsme si spolu parkrat napsali, jak se ma, atd...tak jsme se domluvili, ze az dorazi do Cech, ze si zajdem na pivco..., stalo se...sice jsme se setkavali v baru, kde mel svoje kamarady, tak na nem bylo i videt, ze ma rad vidi... Takhle jsme na pivco zasli nekolikrat, jednoho dne jsme se spolu vyspali... bylo to nadherny...! Bylo to fajn, ted lituju jedny veci, ze jsme se bavili o vztazich, a ze me proste vylitlo, ze jsem nemela sex dva mesice ( coz byla pravda) a ze zadny vztah nechci, ze je to samy stres, a ze jsem si s chlapama vytrpela atd atd...On mi tak nejak pritakal, ze je tri roky sam a ze mu to tak nejak vyhovuje... ( pote jsem v duchu usoudila, ze jsem rekla neco spatne... nebot s nim jsem to chtela opravdu zkusit..., ale uz jsem rekla, to co jsem rekla, ze nechci vztah...) Ovsem, pul roku jsem nemela vztah, mela jsem na chlapi averzi, vubec me nezajimali, nebot me hodne zklamali a ja potrebovala jsem se zregenerovat...
Nevim jak se k sobe milenci chovaji... pusinkovali jsme se, objimali, srandicky, tuleni... bylo to krasny...rano se tulil, nechtelo se mu ode me: mi septal do ucha...jednou u piva mi prozradil, ze z tech nasich setkani, ktere jsme realizovali pred jeho odletem, tak byl do me blazne...
,druhy den jsem mu dala najevo, ze se musim poradne zavrtat do perin, kde spal on, abych ho citila... poslal jen smajlika...
pak jsme se videli na festaku, ptal se jestli se ten vecer jeste nekde uvidime..., videli... opet jsme skoncili u me doma... ( ten vecer se dozvedel, ze jsme domluvnena s jeho kamosem, ze pujdem spolu do lesa na houby..., kdyz se to dozvedel, zarazilo ho to ale bavil se dal normalne... o te doby pokazde kdyz ode me z bytu odchazel, vstane , oblekne se a chladne rika cau ci ahoj...
kdyz mu tedka neco napisu, tak se bojim ze ho otravuju ci vnucuju... Nechci byt doterna...
Musim treba doufat, ze se mi zas ozve na nezavazny sex...
Nebo spis, doufam, ze neco treba citi...
doplněno 09.07.13 21:48:Treba chtel neco vic, jen jsem to asi uzemnila tim, ze jsem mu rekla, ze vztah nechci...
Kolik je vám let? Podle toho, jak to vyprávíte, mi to příjde jako rčení: "Vyspat se s ní, ale jinak žádné důvěrnosti" Kapku zapřemýšlejte! Ta zklamání, která jste zažila, neřekla jste si o ně sama? Nemoralizuju, chraňbůh, ale mi to příjde, že přeskakujete část poznávání, čas strávený společnou činností, takovou, kterou páry spolu dělají mimo postele. Když odmyslíte pivo a fesťáky, co jste kdy se svými partnery měla společného?
Jak je na tom vaše sebevědomí? Ne to hrané, póza sebevědomé mladé ženy, ale vědomí si své hodnoty a tedy se nespokojit se tím, co kdo dává nebo utrhne. Navíc, za mlhou pivního opojení. Nešlo by to bez? Nevím, co od života čekáte, co pro to chcete a můžete udělat, ale ty zkušenosti, o kterých píšete, tam ukazují.
Snažím se nebýt protivná, ale vypadá to tak.
Také zdravím. A to Vás stačí a vyhovuje pouze doufat, že se Vám někdy ozve k vůli nezávaznému sexu? Pokud Vám to vyhovuje, proč ne. Tedy čekejte a doufejte a buďte mu k dispozici, když už se Vám ozve, chcete-li. Ale odpovězte si na otázku, zda si sama sebe nedokážete vážit víc a nezasloužíte si od muže též více, než náhodné zaskotačení si v posteli s ním...Myslím, že je Vás na to škoda, ale každý svého strůjcem, že?
doplněno 09.07.13 21:58:Je třeba se podívat pravdě do očí. kdyby chtěl něco víc, choval by se jinak. Snažil by se Vás dobývat. Ne Vás využívat jen v posteli, když má zrovna chuť. Kdyby mu na Vás záleželo, nevyspal by se s Vámi a ráno se se vší chladností nesbalil a neodešel. Dostal, co chtěl a třeba si proto za čas zase přijde. Zvlášť, když ví, že jste sexu s ním nakloněna a povolná...Nechci se Vás dotknout, jen se snažím říci, že jaké si to děláte, takové to máte...
Ahoj, asi chtěl i něco víc, ale vy jste jej skutečně uzemnila svými nejen slovy, že vztah nechcete, ale také činny. Nezlobte se, ale nevážíte si sama sebe, když s ním jen máte sex. On určitě něco cítil, věřte tomu! Při čtení vašeho příběhu jsem se usmívala a bylo mi hezky, jak jste pěkně psala o tom, že jste si spolu psali když byl v zahraničí a pak se sešli. Potom znovu viděli...Ovšem pak mi "spadla brada" když jste naspala, že jste se sešli na pivko a vyspali se spolu. Chápu, že někdy je vášeň silnější než my. Ale takto se vztah začíná těžko, chybí fáze poznávání a ta je nejdůležitější. A víte co mu prolétlo hlavou, když se dozvěděl, že jste domluvená s jeho kámošem, že půjdete do lesa? Aha, tak nás má víc na nezávazný sex. No je holt, šikovná. Nezlobte se, ale je to bohužel tak! Jediná rada je vyložit karty na stůl.Přestat být kamarádkou na sex, říct mu, skutečnou pravdu, co chcete, co cítíte a očekáváte. Když už chyby nepůjdou napravit, ukončit komunikaci, ošetřit si rány a jít životem dál.
Hodně štěstí posílá Kopretina
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.