Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tér na šatech

Od: lada84* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

prosím o radu. Jak dostanu dolů z šatů tér?

děkuji moc. L.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Máslo nebo sádlo.

doplněno 10.07.13 11:57:

Není zač. Před barákem máme silnici, kterou opravují tak 1x za rok a to jsou pak od téru všichni :D.

lada84*
hodnocení

to jdu tedy zkusit, děkuji moc... a to tam mám nějakou dobu nechat působit?

zabu

Musím podpořit kolikoli. To máslo opravdu funguje. Vetřít a mnout. To máslo asfalt opravdu rozpouští.

lada84*
hodnocení

jste nejlepšííííííí, sice jsem nevěřila, ale to máslo fakt pomohlo! děkuji strašně moooc :)

mowla*
hodnocení

3x

O jaké šaty jde? - myslím materiál, ne střih... ;)

Můžeš zkusit nějaké organické rozpouštědlo - aceton, toluen, perchlor, ale napřed jen na kousku šatů někde na okraji, může totiž odbarvit tkaninu, nejen odstranit asfalt.

doplněno 09.07.13 19:08:

U bavlny záleží na použité barvě (složení) - ale - shodou okolností jsem nedávno potřeboval vyprat bavlněné triko od barvy, použil jsem toluenové ředidlo a dopadlo to ´dobře´... Tak držím palce i s těmi šaty. ;)

lada84*
hodnocení

je to 100% bavlna...zkusím se tedy poptat v drogerce, snad mi něco poradí, co by nezničilo barvu :( Děkuji moc...

jabraka*
hodnocení

2x

TÉR - neboli asfalt - je rozpustný v benzinu.První postupný krok by b byl,v případě,že je toho hodně,použít vymražení a potom rychle vydrolení nánosu.Teprve potom použít vymytí benzínem,pozor na oheň!

JABRAKA

mili3478*
hodnocení

0x

jabraka ma pravdu sam pracuji na strechach denne s asfaltem nejednou jsem mel rifle od asfaltu cistim to benzinem dokonce to nezanechava stopu po benzinu, ale zalezi asi na druhu latky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]