Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
právě jsem vyšlehala klasický máslový krém - máslo, cukr, vanil.cukr, puding.
Zdá se mi ale řídký (drží, ale obávám se, že jakmile s ním naplním cukroví a chvilku zůstane na stole př pokojové teplotě, tak moc nebude...).
Taky je jakoby "orosený".
Co jsem udělala špatně? Dala jsem něčeho moc/málo?
Díky.
Buď jste dala hodně mléka do pudinku,(to bude asi ten pravý důvod),a také dost másla,prot je řídký![]()
Napravit sice nevím přesně jak,to se mně ještě nikdy nestalo,ale dejte ho v každém případě ještě do lednice ztuhnout
Ačkoliv,teď mne napadlo,přidejte do něj hrst mletých oříšků,či kokosové moučky,a je to![]()
Já někdy dělám z odpalovaného těsta něco, jako větrníčky a plním krémem smíchaným s udělanou krupicí. - pt
Dery, zkuste rozpustit množství asi 1cm ztuženého tuku, nechat ho trochu zchladit a ještě tekutý přidat ke krému a vymíchat - dělám to el. šlehačem. Výborně se spojí i když se krém srazí.
Ahoj,už jsem se nadělala krémů ve svém životě a stalo se mi toto taky,do vánočního cukroví,musela jsem ho vyhodit.Přečetla jsem si zadní stranu pudinku a ten,který jsem použila má psané,že je určený pro rychlou spotřebu.Od té doby kupuju od DR.OETKERA,který mi to nedělá a není jen pro rychlou spotřebu.Zdravím J.
Já si myslím, že je to máslem. Toto se mi párkrát stalo, když jsem šlehala pomazánku. Prachsprostě se to zdrclo ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.