Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oddálení menstruace bez předpisu

Od: dsd odpovědí: 4 změna:

Ahoj, dá se něčím oddálit menstruace aniž bych musela na gyndu? Prostě jen něco sehnat v lékarně? děkuju..

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ahoj:)Dá,prý údajně pitím citrónové šťávy diskuse.doktorka.cz/...

doplněno 29.05.13 12:50:

Prosím Vás,Ascorutin je v podstatě vimamín C*zed*Je to chemie!Kupte si citróny,a pijte pouze vodu s nimi;) cs.wikipedia.org/...

kikaa
hodnocení

0x

ahoj, Ascorutin, někde bez předpisu!

mmmmmm*
hodnocení

0x

Vitamín C 250 miu nebo 500miu

Abisib a černý sezam podporují krvetvorbu zeslabují menzes / odzkoušeno/ sezam jedna lžička rozkousat denně spolknout /podle Tradiční Čínské Medicíny/

u mne citrony nezabírají...

prozdravi.cz/...

blbablondyna*
hodnocení

0x

Citrony, citrony a citrony, pak jen ten gynekolog, resila jsem kvuli sportu, znal mne mnoho let napsal prasku vic, nakonec jsem je vyhazovala prosle po deseti letech. Z tech navodu dole bych se drzela jeste toho z c. mediciny. Jinak s menses si hrat nedoporucuji, i prirodni oddaleni ma vliv na hormonalni system a stitnou zlazu, je to cesta do pekel! Ja jsem mela problem, ze jsem byla dlouho mimo civilizaci ve skupine, kde jsem byla jedina zena - Himalaje a jednou lyzovani a stanovani mimo obydli. Nejaka dovolena, natoz sex by mi za to nestal, tam to poresi tampony a jejich caste meneni, co se tyce sexu, ten vam take neutece, pokud by mel utect chlap, at bezi (nebo si misto zensky poridi chlapa)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]