Nejste přihlášen/a.
Ahoj, dá se něčím oddálit menstruace aniž bych musela na gyndu? Prostě jen něco sehnat v lékarně? děkuju..
AhojDá,prý údajně pitím citrónové šťávy diskuse.doktorka.cz/...
Prosím Vás,Ascorutin je v podstatě vimamín CJe to chemie!Kupte si citróny,a pijte pouze vodu s nimi
cs.wikipedia.org/...
Citrony, citrony a citrony, pak jen ten gynekolog, resila jsem kvuli sportu, znal mne mnoho let napsal prasku vic, nakonec jsem je vyhazovala prosle po deseti letech. Z tech navodu dole bych se drzela jeste toho z c. mediciny. Jinak s menses si hrat nedoporucuji, i prirodni oddaleni ma vliv na hormonalni system a stitnou zlazu, je to cesta do pekel! Ja jsem mela problem, ze jsem byla dlouho mimo civilizaci ve skupine, kde jsem byla jedina zena - Himalaje a jednou lyzovani a stanovani mimo obydli. Nejaka dovolena, natoz sex by mi za to nestal, tam to poresi tampony a jejich caste meneni, co se tyce sexu, ten vam take neutece, pokud by mel utect chlap, at bezi (nebo si misto zensky poridi chlapa)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.