Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam poslat bižuterii?

Od: bizuterka odpovědí: 13 změna:
Dobrý den, vyrábím bižuterii z drátku a chtěla bych se zeptat, jestli te něco takového, že by jsem tu bižuterii poslala třeba do nějaké firmy a oni by mi za to poslali peníze? Děkuji.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zdravíčko:)To asi těžko,dnes existuje nepřeberné množství těchto krásných doplňků,uznejte sama*hej*Na netu zkuste,jsou zde stránky,kde lidé nabízejí své domácí,ručně vytvořené produkty,např.pletení,háčkování,atpod.To jsem již viděla několikráte.Vyfoťte,a nabídněte.Kdo nic nedělá...;)

bizuterka
28.05.13 15:55
hodnocení

Děkuji.

hm*
hodnocení

0x

Automatický univerzální výkup bižuterie asi nenajdete, bych tipnul. Dneska chce každý prodat své, ne nakupovat cizí. Jak napsala @wamp , pořídil bych internetovou stránku. Nebo zkuste prodej na nějakých trzích, poutích a podobných akcích.

Nevím, co děláte, ale chtěl jsem Vám jako tip navrhnout tvorbu/výrobu na přání. Internet by pro takové zakázky byl velmi vhodný. Ale zběžný dotaz do vyhledávače ukázal, že bižuterii a šperky na přání už dělá kdekdo. To vás ale samozřejmě vůbec nemusí odradit a úspěchu můžete dosáhnout.

bizuterka
hodnocení

A můžu si založit ty stránky, když nejsem starší 18 let? Je mi totiž 13 a docela mi to jde.
ohneta*

Jasně že můžeš, jelikož ti je teprv 13, tak bych to viděl nejspíš na nějaký blogísek, např. pise.cz, estranky.cz, blog.cz atd.

bizuterka
hodnocení

Děkuju. A to těm lidem budu muset posílat poštou?:)
ohneta*

Jasně že jo, ale nečekej, že se ti kšefty pohrnou. Je to boj.

hm*

Stránky mít můžete. Buď jak píše @ohneta , nebo normální samostatnou stránku, ale ta už dá nějakou práci. Stránka nejspíš může být registrována i na neplnoletého majitele, to snad není nic nepřiměřeného, vlastní prodej bych ale možná kamufloval přes rodiče (jako že prodává někdo z nich); ačkoliv mě nenapadá konkrétní důvod, proč by takovéto věci nemohl prodávat i mladší člověk, jen bych věk nijak na stránce neuváděl, aby to zbytečně neodradilo případné zákazníky.

hodnocení

0x

Někdo to nabízí třeba v práci, přátelům,nebo někde v prodejně, třeba galanterii a tak. Pokud to chceš dělat tak ,jak píšeš, asi by se z toho museli odvádět daně,jako z podnikání.

ohneta*
hodnocení

0x

Můžete zkusit fler.cz, ale je těžké se tam prosadit v tom množství nabídek. Další možnost je vytvoření vlastních stránek, kde tyhle výrobky budete nabízet, nebo jednoduše vytvořit na FCB stránky a nabízet to tam. Něco jako třeba toto facebook.com/...

bizuterka
28.05.13 16:28
hodnocení

Ukázka:
Kam poslat bižuterii?

kikaa
hodnocení

0x

ahoj, založ si stránku zde : http://www.fler.cz/ ale je tam obrovská konkurence, musela bys něčim vyniknout ;)

sebod*

bizuterko. V tomto se pohybuji již deset let. Invalidé v okolí bižuterii vyrábí a já jim ji prodávám (bez zisku pro mě). Před pěti lety to bylo ještě dobré, dnes je situace velice špatná. Bižuterii vyrábí kdekdo. Navíc je tu nekvalitní, ale velice levná bižuterie z Číny apod. Odbyt mám jedině proto, že dost zákaznic ví, že příjem za "korálky" je leckdy pro invalidy to jediné finanční přilepšení, které mají a z toho důvodu si občas něco koupí.

Zkus ještě různé obchůdky s bižu apod. Ale počítej s tím, že sem Ti vezmou zboží spíš jen do komise. To znamená, že tam necháš korále a třeba za měsíc se opět zastavíš a oni Ti dají peníze za to, co prodali a vrátí neprodejné zboží.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]