Nejste přihlášen/a.
Mám nového přítele, ještě jsme se nelíbali a já přemýšlím o tom, že udělám první krok, ale nevím, jak ho originálně políbit, aby to nebylo suché, aby to bylo krásné a mohli jsme na to později vzpomínat. Nemá někdo nápad, nebo zkušenost, jak na ten nejsladší a nejkrásnější polibek?
Plánovat mohu nedělní oběd či letní dovolenou, ale plánovat polibek se mi zdá poněkud nešťastné. Polibek je přece spontánní, vychází z nějaké situace, kdy se dva třeba procházejí, či sedí na lavičce - a dojde k polibku. Rozhodně bych ho nijak dopředu neplánovala. Pokud byste vymyslela něco umělého, složitého, mohla byste chlapce odradit, nebo by si o Vás mohl myslet, že jste protřelá. A to byste přece nechtěla. Navíc si myslím, že iniciativa k polibku vychází spíš od chlapce, než aby se jako první po něm začala sápat dívka.
A kdysi se navíc tvrdívalo, že: "POLIBEK JE POUHÝ KLAM, SPOJENÍ DVOU LIDSKÝCH TLAM!" :DTak za tím nehledejte nic složitého. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.