Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych se vás zeptat jestli nevíte co nejlíp pomáhá na strie? Synovi 13l. se poslední dobou udělaly v podpaží, na bocích, na břichu, na stehnech a taky na prsou. Může to být kvůli tomu že je teď v pubertě nebo kvůli tomu že několik kilo přibral? Neznáte nejlíp nějakou domácí babskou radu jak se s tím vyspořádat (třeba nějaka domácí mast nebo nějaký ovřeřený recept)? Předem díky
AhojMyslím,že s tím se nijak nedá nic dělat,krom estetické chirurgie.Váš syn asi docela dost přibral,že je má
Ženy v těhotenství,také dost přiberou,což jistě víte,a striím se zkrátka nevyhne.Pokud je dítě již coby pubescent,se striemi to nemá nic společného...Dnešní děti se velice špatně stravují,viz fast foody,coca-coly,sladké limonády všeobecně...Prosedí hodiny u PC,a pohyb bohužel žádný,smutné
Dobrý den. Ano, strie může způsobit rychlé nabytí váhy, nebo i rychlý růst v období dospívání. Bohužel, zbavit se jich nelze nijak, i babské rady jsou na toto krátké. Časem strie vyblednou, ale neztratí se úplně. Nevím, jak účinné je odstranění strií pomocí laseru, neznám osobně nikoho, kdo by to podstoupil...
Na již vzniklé strie nepomáhá nic, budou tam pořád, jen časem vybělí a nebudou tak vyditelné, ale nezmizí. Pokud byste chtěla zainvestovat, kupte Trilastin, ten jsem používala po těhotenství. Jako preveci můžete použít mazání čímkoliv mastným, třeba i sádlem. No a dbát na to, aby syn rychle nepřibíral, pokud tedy nejde o rychlý růst, s tím nic nenaděláte. Strie se mohou udělat i sportovcům, když rychle přibírají svalovou hmotu.
Především děkuji No takhle. Od kdy je syn v pubertě tak se z něj stal doslova žrout. Původně měl kolem 65 kilo a 165 cm a v průbehu roku přibral docela hodně na 76 kg a 172 cm. Možná je to tím, nevím. Snad z toho vyroste. Snažím se přinutit ho aby víc sportoval, ale jde to těžko
Zatím ho alespoň baví futbal nebo kolo. Já jsem strie měla jenom v tehotenství, pak doopravdy vybledly. Syn je má zatím takové výraznější narudlé, právě proto jsem se ptala, jak nejlíp se s tím vyspořádat, aby se nerozšiřovaly. Nevypadá to moc hezky. Máte některá zkušenosti s tím sádlem, jako psala pb? Je to vhodné na namazání na kůži?
A ještě jednou díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.