Nejste přihlášen/a.
Ahoj je mi 18 potřeboval bych poradit. Strašně rád maluji/kreslím ať už je to temperami, olej./suchými pastely, uhlem, tužkou, pastelky, na papír, plátno ať to jsou postavy, zátiší, krajiny ... No a tak když kreslím postavy tak krelsím z fotek buď z naší rodiny, z časopisů ... No, ale jednou holka co se mi líbí přidala na FB úžasnou fotku a já ji nakreslil tužkou (vystínoval jsem ji) + použil pár pastelek na oživení . No a poté mě napadlo, že bych ji to mohl poslat
Myslíte si že ji to potěší nebo si spíše řekne že nejsem normální že si ji kreslím a bude si o mě myslet to nejhorší. Je to holka s kterou se normálně bavím je povahovmě milá .. a jednoduše řečeno se mi líbí tak by mě zajímalo co jsi myslíte vy (hladně holky). Potěšilo by vás to kdyby vám vám někdo poslal takovou kresbu (vel. A3) nebo naopak?
Děkuji za odpovědi
Jsem holka, i když už trochu odrostlejší.:D A mohu říct, že pokud se Ti obrázek povedl, udělalo by mi to ohromnou radost. Možná bych si ho nechala i zarámovat a pověsila na zeď.
Vypovídá to o Tobě, že nejsi jen tak obyčejný kluk, který sedí v hospodě nad pivem a cigaretou, ale že jsi šikovný, máš určitý talent a zajímavého koníčka.
Portrét neposílej, navrhni jí schůzku a tam jí ho předej osobně. Když přidáš 1 růži, už nemusíš ani nic říkat, jistě pochopí sama.
Je to moc hezké vyznání, bohužel, málokterá dívka se něčeho podobného dočká. Jaga.
Ahoj. Vůbec neváhejte a pošlete jí Váš výtvor. Za prvé jí určitě potěší to, že jste si ji všiml a za druhé určitě ocení, že Vám stála zato, abyste nakreslil právě ji. U mne by tedy takový chlapec zabodoval zcela jistě. Mám ráda lidi, kteří něco umí, jsou podnikaví a jsou tvůrčí...A nestydí se to ukázat druhým...Držím palce, dát kresbu do šuplíku by byla věčná škoda! Takže s chutí do toho, není důvod, proč by si měla myslet o Vás to nejhorší...
Souhlasím s kolegy.
A ještě; proč poslat? Pokud se s ní vídáš na živo, proč jí to nepředat osobně?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.