Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik stoji esteticky mustek keramicky

Od: juglans® odpovědí: 6 změna:

Zvazuji si necht udelat mustek na 4 koreny + 4 mezicleny,celkem tedy 8 zubu.Mate nekdo zkusenost,kolik to stoji.Na implantaty nemam,ale aspon toto.K beznemu zubari a bezny mustek uz nechci,vzdy to blbe dopadlo.Diky:)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

laybor*
hodnocení

0x

Jak kde a z jakého materiálu. Můj zubař má vždycky ke mně dlouhou řeč, kdy nabízí možnosti a ceny na konkrétní situaci. A až po dohodě se dá do práce. *modla*

hodnocení

babi,to ja uz se s mym zubarem o mustku bavit nechci,pujdu jinam,dnes mustek udelaji radi kdekoliv,kdyz platite.Muj zubar je na bezne veci,ale na estetiku vubec.Dnes jsem volala do soukrome ord.a stejne mi sestra nechtela rict ani priblizne kolik to stoji.Jn vim,ze ze na 8 zubu20 000nestaci.Jenomze,kdyz si dam normalni mustek u nas,zaplatim kolem 15000 a penize jen vyhodim,nebudu spokojena a myslim si,ze i tech 15,je dnes dost.

hodnocení

0x

Mám tuto zkušenost z loňského roku. Za 6 předních zubů z keramiky jsem dala necelých 15 000kč. Plus ještě provizorní můstek, který jsem nosila než mi vyrobili ten pravý. Lepila jsem ho Coregou.Ten provizorní stál 800, teď mi leží v krabičce...ale jsem s keramiko velmi spokojena, jím vše a vypadá to dobře. Ještě doplním, že jeden můj známý si nechal ten provizorní nalepit natrvalo a do keramiky nešel. Má to druhý rok a zatím prý dobré, takže dost ušetřil...

hodnocení

fakt,jo?Od kud jste?Ta sestra zMB ,mi rekla,ze 20 000nestaci za 8 zubu.mohla mi rict,treba 30,ale nechtela placat,takze nic nevim.nebudu se prece objednavat,kdyz nebudu vedet,zda na to mam.Dekuji

doplněno 27.05.13 12:10:

nekdy to asi drzet muze.Ja jsem mela provizorni pred lety a vydrzelo mi to den.

hodnocení

atrama,jeste se prosim vas ujistuji,myslela jste celokeramicke,nebo na pul?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]