Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám s ním chodit?

Od: sasa* odpovědí: 6 změna:

Prosím vás, potřebuji radu, nějakou zkušenost...

Mám zájem o kluka, který má zájem o mne. Ovšem je tu háček: Ten kluk se všec jeví jako podivín. Mně příjde ovšem jako úžasný mladý muž: gentelman, velmi chytrý, pohledný, milý, inteligentní...

Chodily byste vy, ženy, s někým, koho ostatní odsuzují a pomlouvají?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Pomluvy nejsou nic jiného, než závist. Máš o něj zájem, on o Tebe - tak není co řešit. Možná právě to, že se od ostatních liší Tě na něm přitahuje. Takže na okolí nedbej. Kdo bude chtít pomlouvat, stejně to bude dělat. Odpověď na Tvoji otázku - mladý muž, gentleman, velmi chytrý, pohledný, milý, inteligentní - co si přát víc? Ano, chodila bych s ním právě proto, že není tuctový a Ty se od toho nedej odradit těmi, kteří trpí předsudky a vyžívají se v drbech. Je to jejich problém, Ty můžeš mít krásný vztah a zažít mnoho úžasného..Pokud Tobě s ním bude dobře, ostatní Ti mohou jen závidět a dobře jim tak! ;)..Jen se toho neboj. Pokud se někdo liší od ostatních, ještě to neznamemá, že je horší..Hodně štěstí!

hodnocení

2x

Nedej na ostatní a zkus si sama. Pokud je hodný, chytrý, milý, tak trochu "podivínství" vidím jen jako zpestření :)

hodnocení

2x
Můžu i když nejsem ženská?
Udelej to, co sama cítís jako nejlepší. A když se ti líbí neohlizej se ma okolí, je to tvůj život, ne jejich. A tak si ho udělej podle sebe a ne podle jiných.

hodnocení

2x
Budeš s ním chodit ty nebo tvé okolí? Osobně jsem se vždy řídila tím, co si myslím já..ne vždy je to lehké a upřímně ne každá povaha by to ustála, lidé někdy dokáží být zlí, ale pak převládají chvíle, kdy víš, že to stálo za to..
Každý z nás má na světě zpřízněnou dušičku, co když tohle je ta tvoje? ;)

culdabulda1*
hodnocení

0x

Pro "sasa"

Všichni rádci (i já) radí, abys to zkusila - samozřejmě to zkus! - ale - dnes je možné všechno - takže - proč kladeš tuto otázku? - je na tom klukovi něco podezřelého? - jinak bys se asi neptala, ne? Tak si to rozmysli - nebere drogy, není v nějaké divné partě atd.. - proč se ptáš? Pokud nemáš žádný rozumný důvod, tak se neptej a jdi do toho - ale asi si dej POZOR! - no ale zřejmě čtu moc detektivek. Tak ahoj. Marcela.

sasa*
hodnocení

Ptám se, protože od malička mám problémy s tím, že mě lidé pomlouvají atd.

Mám malé sebevědomí a možná jsem touto cestou hledala pomoc, nějakou cestu, jak si jej pozvednout a jít do toho. Musím říct, že kdybych se neptala na tu otázku a byla rádcem, radila bych totéž, co vy všichni, ale stejně se bojím, že mě lidé budou potom odsuzova t aukazovat si. ALe vážně, nalejme si kapku čistého vína, oni ho neznají. Dnes mi napsal, že je přijatý na 3 vysoké školy, všechny směřují velmi vysoko. Jednou si všichni možná budou ukazovat, ale nebudou se posívat, ale závidět!

Děkuju vám všem. Teď už vím, že na všechny mám kašlat a jít do toho, nebát se pomluv.

Jde přece o mě a jen o mě (tedy, o nás).

Vřelé díky vám všem! :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]