Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Máme tu problééémek. Je mi 11 let a děti ve škole se mi smějou že jsem tlustá, ale ani se jim nedivím. Připadám si jak praní lokomotiva. Mám břicho, že když ho nezatáhnu tak to vypadá že jsem těhotná. Obrrrr stehna, že sotva natáhnu kalhoty. Zadek že bych vyvraždila půl republiky... no děěěs. Připadám si fakt jak lokomotiva. A to jezdím na koních a sportuju. Jsem z vesnica a proto jsem hodně venku a u PC moc nesedím. Chci s mou postavou něco dělat a to moc nejím! Měžim 165 a vážím 60 kg. A to děcka ve škole jsou velký jako já a (i na váze jsem je viděla) vážej třeba 45 kg. Boky, zadek, břicho,stehna... no hrůůůza. Jsem tak nešťasná.
jestli měříte 165 a vážíte 60 kg, tak nemůžete vypadat jak popisujete
doplněno 23.05.13 20:17:jste v normě
hmmm. ale v dnešní době děcka jsou i větří než já a vážej 45 kg. Nevím, je to divný, ale jsem nejtlusčí ze třídy a vypadám fakt hrozně. a to njesme fit třída.
Zdravím. Pokud chceš něco se svojí postavou udělat, pak začni. Co je to - jím málo? Důležité je, jak často jíš. Opravdu funguje úprava stravovacích návyků. Již to zde bylo mockrát probíráno - jíst alespoň 5x denně, pravidelně a malé porce. Zařadit do jídelníčku zeleninu, vyhýbat se příliš tučným jídlům. Také dodržovat pitný režim je důležité - žádné sladké nápoje apod. A samozřejmě pohyb (jízda na kole, běh, plavání, i chůze se počítá...) Prostě si najít pohybovou aktivitu takovou, která Tě bude bavit. Pokud nejsi opravdu spokojená se svojí postavou, pak to změň. Začni na sobě pracovat, jen Ty sama pro sebe můžeš něco udělat. Ale stravovací návyky jsou opravdu základem...
Milá lokomotivo, ty nás tak trochu houpeš. Protože váha 60 kg při 165 cm vůbec není žádná tloušťka. Pochopila bych to, kdybys měla tak 80 kg na 165 cm. Ale děláš zbytečný povyk.
Pokud chceš zformovat postavu, jez pravidelně 5x - 6x denně. Jako diabetici. Vynechej sladkosti, nechoď na zmrzlinu či poháry, k obědu ožel ovocné knedlíky, palačinky či žemlovku. Dopolední a odpolední svačina - kousek ovoce, ale ještě lépe zeleniny - kedlub, mrkev, ředkvičku...Pít čaj a neslazené minerálky.
Nejez bílé pečivo, raději celozrný chléb. Je to zvláštní, ale z příloh je nejvhodnější rýže a těstoviny. /každý si myslí, že brambory/. Dej si častěji k obědu krůtí, kuřecí, ryby, králíka, omez vepřové, hovězí, kachnu, husu...
Navíc si uvědom, že v 11 letech není Tvá postava dosud zformovaná, budeš růst a měnit se a často, kdo je v dětství baculatý, je v dospělosti krásně štíhlý. Máš na to ještě dost roků.
Pěkná dívka, to není věšák na šaty. Za mého mládí, pokud někdo měl 45 kg na 165 cm, poslali ho na 2 měsíce do ozdravovny, aby přibral. Dneska se to už nedělá, protože na to nejsou peníze. A tak ty podvyživené si z toho udělají kladnou vlastnost. Co jim taky jiného, chudinkám, zbývá? Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.