Jak dlouho sterilovat maso na 2.d. vylet

Od: Datum: 22.05.13 20:45 odpovědí: 6 změna: 27.05.13 02:26

Dobry den.Muj syn jede na 2-3 dny na vylet a ma bezlepkovou dietu.Jsem tedy nucena mu obedy zavarit do sklenic.Jak dlouho mam sterilovat.Diky moc.


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Od: uska®
Datum: 22.05.13 21:47

Po uvaření dát do sklenic a hodinu zavařovat. Vytáhnout sklenice, obrátit dnem vzhůru na asi 15 minut, obrátit zpět a nechat vychladnout. Druhý den to zopakovat a pokrm ve sklenici můžete spotřebovat třeba za půl roku.

Ohodnoceno: 4x
 
Od: paw®
Datum: 23.05.13 07:26
Maso se da zavarovat I syrove. Do sklenice/plechovky a 2 hodiny drzet na 100C. A mate hotovo. To same s varenym.
Ohodnoceno: 3x
 
Datum: 23.05.13 07:52
avatar

Všichni maso zavařují tak, jako doporučuje uska. Několikrát jsem zavařovala jen jeden den, 90´C držet cca třičtvrtě hodiny, skleničy i s víčky pod vodou: 20 minut nechat v hrnci a ve vodě, pak vytáhnout a otočit. Druhý den jsem už nic nedělala. Takové zavařené maso jsme vezli na šestitýdenní dovolenou u moře v karavanu.;) Dvakrát takhle zavařovala i dcera, na dovolenou u moře a drželo všecko. Byli hodně daleko od restaurací a obchodů a zavařený základ na cokoliv, s cibulí, ale bez papriky, byl velmi vítanou pomocí.;)

Ohodnoceno: 3x
 
Datum: 26.05.13 01:00

Dekuji vsem,urcite vyuziji.Vzdyt jinak syn ani nemuze nekam jet kvuli teto diete.Babkazov-jeste se zeptam na tu papriku,ta by tam vadila?Ja jsem totiz do jidla mu davala.Delala jsem ji nejdriv gratin,.,aby se sloupla slupka.Je to kvuli me,ze ja jinak ji nespolknu.Varim jeho dietu vetsinou pro vsechny .Nesmi jen obilniny,takze zahusteno skrobem,nebo bezlepkovou moukou.zaklady na jidla mu davat zatim nemuzu,jelikoz si jeste nemuze varit.Takze hotova jidla celkove a zavarena.Diky

Datum: 26.05.13 15:44
avatar

Měla jsem na mysli sypkou papriku. Vlastně základ na guláš, bez sypké papriky. A až při dokončování z toho základu, vytvořit pokaždé něco jiného.Podusit s rajčaty, s nakrájenými paprikami, přidat majoránku, na sýrovém struhadle česnek, vyklopit plechovku fazolí, zahustit smetanou, atd. S knedlíkem, brambory, těstovinami, chlebem. Z jednoho hrnce spousta různého jídla :D

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 27.05.13 02:26

 

 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.