Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odlíčení extrémně citlivé pleti a očí?

Od: mandy* odpovědí: 6 změna:

Ahoj,

mám velmi citlivou pleť, hlavně v okolí očí, nemůžu ani nosit tužku, protože mi hned zrudnou oči a tak nosím jen trochu řasenky, ta mi nevadí, ale potom když si večer odličuji oči, začnou rudnout a já strašně slzím. Vyzkoušela jsme už nespočet speciálních odličovačů pro citlivou pleť a nedráždící oči, zkoušela jsem i ubrousky-ty mi celkem vyhovovaly, ale zase jsem měla rudé tváře. Nenosím make-up, jen trochu korektoru a řasenky a tak nepotřebuji žádný extra účinný odličovač, ale hlavně aby mi nedráždil pokožku. Neznáte nějaký takový?

Předem děkuji.

Mandy

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kokyno*
hodnocení

0x

Já používám hydrofilní odličovací olej Saloos. Netuším zda je šetrný, ale myslím že je méně obvyklý, takže jste ho možná ještě nezkoušela.

mandy*
hodnocení

Ne ten jsem ještě nezkoušela. Kde se dá sehnat?

kokyno*

Osobně už kupuji jen z internetu, protože při nákupu 500 ml balení (místo 50 ml které bývá v kamenných obchodech) je skoro 2x levnější (je to něco jako 75 kč za 50 ml a 350 kč za 500 ml)... některé produkty má DM drogerie, a potom bývají v různých zdravých výživách a obchodech s dárkovým zbožím.

Na svých stránkách slibují obratem doporučit nejbližší prodejnu:

saloos.cz/...

lucka321*
hodnocení

0x

Ahoj, třeba by ti pomohla kosmetička ;) nebo se můžeš přestat líčit... aspoň nechat chvilku pleť si odpočinout na pár dní.

mmmmmmm
hodnocení

0x

Zkuste růžovou vodu používá se na unavené oči od PC a celkově na ple´t.

kaachorra*
hodnocení

0x

Ahojjj... Já dřívě taky používala jen obyč .. odličovače a docela mě to pálilo... pak sem u kamarádky viděla odlič. od garnier a jsem s ním opravdu spokojená, je jemný a nepálí mě po něm oči. (GARNIER Skin Naturals Essentials)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]