Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vaginální mykóza

Od: kikisa odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,
co byste doporučili na vaginální mykózu, s jakými léky či mastičkami máte zkušenost a v jaké cenové relaci se pohybují? Děkuji za odpověď.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

A co Vám řekl doktor? Léčit něco, o čem nevíte, co to je, Vám může spíš ublížit.

Jinak Canesten, mast, a Polygynax čípky na zavádění, ale ty jsou na předpis.

doplněno 20.05.13 16:23:

Vidíte, lékař ví obvykle nejlépe, co Vám pomůže.:) Mykóz je více druhů, co zabere na jednu, nemusí zabrat na druhou.

kikisa
hodnocení

Tak já nikde neuvedla, že tím trpím. Jen se chci informovat. :)
Ale k lékaři jdu ve čtvrtek. Jen ať vím, an čem jsem. :)

sunlove*
hodnocení

0x

Dobrý den, je jich více, ale nejúčinnější je canesten, mast i čípky,navíc jsou bez receptu a asi i nejlevnější, tak nějak kolem 60 kč mast, čípky asi o něco více, ale na běžné infekce určitě zaberou, používat minimálně 3 dny, lépe více.

hodnocení

0x

Pokud jdete k lékaři, tak v případě, že máte nějaký problém, tak lék předepíše a v lékárně zaplatíte jenom doplatek. Já třeba trpím alergií na štípnutí hmyzem. Také se mi nechtělo k lékaři pro recept, protože mne nebaví čekat až na mne přijde řada. Šla jsem do lékárny a tam mi nabídli alternativu léku, který je na předpis a ten stál 130 korun, a ješt+ jsem si ani nebyla jistá, zda bude účinkovat. Tak jse k doktorce šla a za lék jsem pak zaplatila jenom třicet korun a to jsem si mohla objednat velké balení. Takže cenová relace, na kterou se tážete, je tímto ovlivněná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]