Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
co byste doporučili na vaginální mykózu, s jakými léky či mastičkami máte zkušenost a v jaké cenové relaci se pohybují? Děkuji za odpověď.
A co Vám řekl doktor? Léčit něco, o čem nevíte, co to je, Vám může spíš ublížit.
Jinak Canesten, mast, a Polygynax čípky na zavádění, ale ty jsou na předpis.
doplněno 20.05.13 16:23: Vidíte, lékař ví obvykle nejlépe, co Vám pomůže. Mykóz je více druhů, co zabere na jednu, nemusí zabrat na druhou.
Pokud jdete k lékaři, tak v případě, že máte nějaký problém, tak lék předepíše a v lékárně zaplatíte jenom doplatek. Já třeba trpím alergií na štípnutí hmyzem. Také se mi nechtělo k lékaři pro recept, protože mne nebaví čekat až na mne přijde řada. Šla jsem do lékárny a tam mi nabídli alternativu léku, který je na předpis a ten stál 130 korun, a ješt+ jsem si ani nebyla jistá, zda bude účinkovat. Tak jse k doktorce šla a za lék jsem pak zaplatila jenom třicet korun a to jsem si mohla objednat velké balení. Takže cenová relace, na kterou se tážete, je tímto ovlivněná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.