Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké učinné cviky na na břicho

Od: katykaty* odpovědí: 6 změna:

Dorý den nevíte náhodou nějaké cviky na břicho? Vůbec se mi nedaří zhubnout a mám velké břicho (není to kvůli antikoncepci? )

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zdravíčko:)Můžete prozradit Váš věk?Ptám se proto,zda již třeba nejste v přechodu,to je totiž posléze s přibíráním normální*hej*A co dělat?Začít cvičit,a to nejvíce v oblasti zad,zkrátka a dobře,pokud nemáte zpevněné zádové svalstvo,tak se to projevuje ponejvíce v oblastech tuku na břiše. ona.idnes.cz/...*dril*

katykaty*
hodnocení

Je mi 15 let.

sasa*
hodnocení

0x

Milá slečno,

cviků na internetu najdeš kvanta! :) Od klasických sedů lehů po různé jiné posilovací cviky. Nezpomeň ale na jednu důležitou věc - cvičením posilujš nebo spaluješ tuky. Musíš si najít to, co potřbeuješ. Ale halvně - nezhubneš, jestli nezměníš jídleníček. Ovšemže nevím, jak se stravuješ, ale rozhodně zařaď do své životosprávy min. 2-3 litry vody denně, 5x denně jez a pak do toho to aerobní cvičení. :)

Skvělé rady dává Lili z freshlili.blogspot.cz, nebo s ejí můžeš zeptat přímo na jejím asku ask.fm/lilitheblogger. Já díky ní začala cvičit podle Jillian a zhubla jsem úspěšně 10kg. Jsem šťastná. Hodně štěstí! :)

stirecek*
hodnocení

0x
Hormony zcela jistě mají svůj vliv, takze je treba přizpůsobit stravu. To je základ k hubnutí. Cvičení na hubnutí nemá žádný vliv, pokud se nebavíme o dlouho trvající aerobní aktivitě.

ivetkaa
hodnocení

0x

Zdravím, zkoušela jste se porozhlédnout na internetu? Nevěřím, že pokud jste hledala podle správně zadaných frází, na nic jste nenarazila. Internet je plný různých cviků. Můžete zkusit třeba známé stránky Fitness TV, kde je spousta videí se cvičením, která jsou různorodá, což je při pohybu hodně důležité, aby si tělo nezvyklo na jednu zátěž. Jinak pocit velkého břicha nemusí nutně souviset s nadváhou, na vině může být jak antikoncepce, jak píšete, tak plynatost (dávejte pozor na to, co jíte, příp. si pořiďte něco proti plynatosti), ale také geny.

hodnocení

0x

břicho nezhubneš cviky na břicho, pozor na tento mýtus!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma Jillian

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]