Nejste přihlášen/a.
Mám blond vlasy,barvené samozřejmě. Vadí mi tmavé obočí,poradíte mi jak ho zesvětlit?Díky moc.
Souhlasím s tím co píšou holky.Jsem taky blondýna a dříve jsem měla světlé a nevýrazné obočí.Pak jsem začala chodit na kosmetiku a jednou mě kosmetička přemluvila, že mi ho obarví.A ejhle - obličej dostal výraz. Být tebou tak to nedělám.A když ti vadí tak velký kontrast, tak si hoď pár tmavších melírků do vlasů - hodně to pomůže.
to to obočí máš černé jak uhel?! jinak bych nechápala proč ho chceš zesvětlit.ajsem taky odbarvená blondýna a obočí si naopak barvim na tmavší.Jinak stačí být pár dní na sluničku a uvidíš jak ti zesvětlá
No skoro jako uhel,podle mne to k sobě moc nejde,torchu jsen to už zesvětlila ,kysličníkem?!,ale libilo mi se mi spíše aby to vypadalo přirozeněji,
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.