Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztvrdnutý gel

Od: luciem87* odpovědí: 4 změna:

Milé nehtařky potřebovala bych poradit.
Díky krásnému horkému počasí, které se odehrálo v minulých dnech, jsem se rozhodla, že budu modeláž nehtů provádět venku. Dělala jsem nehty dvěma kamarádkám. Jedné gelové, druhé akrygel. Podotýkám, že používám Expu.Akrygel mi asi díky horku (slunečním paprskům těžko, byly jsme ve stínu) ztvrdnul v jeden velký kámen.Ani ho nemohu vyloupnout z dózičky. A to stejné se mi stalo i u gelu. Ale použila jsem od Expy podklad., model. a 3. vrstvu lesk a ztvrdnul mi pouze ten lesk. Stalo se to taky některé z vás a víte snad někdo, jak gel rozpustit, nebo je dočista po gelu?
Budu ráda za každou osvědčenou pomoc a radu...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

0x

Zahodit...
Hezký den.

luciem87*
hodnocení

Opravdu si myslíte, že není jiné řešení?

al bunda*

Představte si plechovku ztvrdlé barvy - myslíte, že by se s tím dalo něco efektivně udělat? Ani naředit to nepůjde... Stejně tak hotový nehet - dá se "rozebrat" tak, že by materiály změkly a šly použít znovu?
Ale možná má někdo jiný názor a jiné zkušenosti.
Hezký den.

elena*
hodnocení

0x

Ahojky,musím tě zklamat,mě se to taky stalo a to 2x*smich* taky jsem dělala nehty venku,ale naštěstí mi ztuhla jen část gelu,tak jsem ho vylovila setřela dobrý gel a jinak vyhodila...rozpustit to nejde.Gely nesmíš vystavovat chladu,žaru,sluničku a větru...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]