Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč na gynekologii až po sexu?

Od: hana* odpovědí: 8 změna:

zdravim je mi dvacet dva ješte sem nebyla u gynekologa prootže sem pana řekla mi že mám přijít až po mojem poprvé.. jaké to je? co mi bude delat a bude to nepříjemný? na co se přichystat? dekuji za rady..

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

myse*
hodnocení

0x

neboj se nic, bude to v pohodě. Ve dvaceti je opravdu na čase se tam zastavit.

Oblíkni si dlouhé triko nebo sukni, nemáš pak pocit že chodíš s holým zadkem. V šatně si svlékneš spodní kalhotky příp. kalhoty, doktor ti řekne co máš dělat. Pravděpodobně si nejdříve popovídáte o tobě, tvých pocitech, menstruaci atd.

pak si vyskočíš na gyn. křeslo a podívá se ti tam. Nebolí nic, je to takové podivné spíš psychicky než fyzicky, ale je to doktor no, tak to přežiješ.

Nemáš se čeho bát!

uska*
hodnocení

0x

Nevím proč vám nevěřím nebo máte moc divnou doktorku. Běžně se vyšetřují děvčata - panny, tak proč nevyšeřila lékařka vás?. A ve 22 let psát takový dotaz - nezlobte se, připadá mi to, že se děsně nudíte.

hana*
hodnocení

ne nenudím se,mám jen obavy! řekla mi že mám přijít až po mojem poprvé asi proto že jsem pana a že by mi přetrhla asi blánu ona a né muj přítel a to by asi nebylo moc příjemný..nevim jak by me teda mohla pak vyšetřit když by me to bolelo..

hodnocení

0x

Také zdravím. U gynekologa jste ještě nebyla, tak kdo Vám řekl takovou hloupost, že máte přijít, až nebudete panna? Co antikoncepce, s tou budete čekat, až budete mít za sebou své poprvé? Najděte si gynekologa, který běžně vyšetřuje i dívky panny a je jich většina...Pokud se rozhodnete být panna do smrti, tak na gynekologii chodit nebudete? To je opravdu věrohodný dotaz...

O první návštěvě u gynekologa zde bylo již mnohé řečeno, pročtěte si:

#poprve+u+gynekologa

doplněno 16.05.13 10:53:

Hano, změňte gynekologa. Pokud je žena panna, přizpůsobí doktor vhodný druh vyšetření (např. ultrazvukem). Vždyť tady jde i o prevenci a bez vyšetření nikdo nepřijde třeba na to, že je uvnitř nějaký problém, který by se dal včas řešit...

hana*
hodnocení

dívejte se takhle byla se tam před třemi roky kvuli akné,tak mi napsala prášky které beru,...jenže mi řekla jak mile sem se svlékla že jestli sem pana odpovedela sem že ano a ona mi řekla že se mužu obléct a přijít až nebudu...

ron*

Dobrý den.

V tom případě tedy změňte lékařku, já osobně bych neměla důvěru k lékařce, která ani neměla snahu mě vyšetřit.*nevi*

pt®
hodnocení

0x

"hano", nezlobte se, ale tomu se mi nechce věřit. Přece pokud jste ještě neměla pohlavní styk, tak Vás lékařka vyšetří konečníkem. Pokud máte nějaké zdravotní, gynekologické problémy, nenechá Vás odejít bez vyšetření a neřekne Vám, abyste přišla až po styku. - pt

jaruss
hodnocení

0x

Hano, nektere zeny jsou panny cely zivot. Ze by je doktori nechali bez leceni?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]