Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr žehličky

Od: kutilandre odpovědí: 2 změna:

Ahoj :)

rád bych se Vás, slečny a dámy zeptal, jakou vlastnite žehličku a jak jste s ní spokojeny

jsem můž v domácnosti takže vlastně ani nevím, co by taková žehlička měla mit za funce a asi nejdůležitější je taky ten povrch

budu velmí rád, za každou radu

Děkují :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Koupil jsem ženě parní stanici jinou žehličku už nechce.sáhl jsem po té nejdražší od pilipse.Za setejný čas vyžehlí dvakrát více a jednou teplotou na všechno nic se nemusí štelovat.

hodnocení

0x

Já bych se přikláněla k nerezovému povrchu žehlicí plochy. Když ji zapráskám, nemám obavu ji jemným pískem vyčistit nebo nožem oškrábat. Asi to jde i u keramického povrchu, ale asi bych se více bála. :D Jinak, když nekoupíte úplně levnou za 500, je to vpodstatě jedno. Jsou všechny velmi dobré. Ještě si vzpomínám, že jsem se měla starat, jaký je parní náraz, to prý je důležité. Už jsem to číslo zapomněla. Ale nemyslím si, že byste žehlil pro početnou rodinu s mnoha dětmi, které navíc mají mnoho tělovýchovných aktivit a prádla jsou denně hory. Dejte si poradit prodavačkou a kupte si nějaký dobrý průměr. Samočistící, kde není třeba destilovaná voda. Je zbytečné zaplatit velkou sumu za žehličku, ale také ne za šunt pár peněz.;). zehlicky.heureka.cz/... nakoukněte třeba tady, přečtěte si u každé parametry, to v obchodě dost dobře nelze. Vyberte si tu, která se vám líbí, zajděte ji zkouknout do obchodu a buď ji tam kupte nebo když to výjde levěji i s dopravou, objednejte. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak vyčistit žehličku

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]