Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, už je to nějaká doba, co jsem si všimla, že mě jedna z mých nejlepších kamarádek kopíruje. Nejenom oblečením, ale dalšími 100 věcmi. Obarvím si vlasy na tmavě hnědou, za 2 dny mi řekne, že si je taky bude barvit na tmavší. Sčešu si ofinu a pěšinku doprostřed, za týden to má taky tak. Řeknu, že si koupím růžovou barvu bot Vans, za měsíc řekne, že si taky koupí růžovou, tu stejnou barvu, když ještě před měsícem tvrdila, že si koupí červené nebo fialové. Dám si jako úvodní fotku na facebooku značku Vans, další den má na úvodce co? Boty Vans. Když jsem na ask.fm odpověděla Tally Weijl na otázku, jaký je můj oblíbený obchod, řekla to samé, když se ji někdo ptal, a to tam byla všehovšudy 5x, a skoro nic si tam nekoupila, ani tam nechce jít, když jsme na nákupech. O na chlup podobných statusen na fb ani nemluvě a takhle bych tady byla do rána. Nevím, jak ji říct, že mi to už opravdu vadí. Co byste dělali vy?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.