Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kamarádka mě neustále kopíruje

Od: anonym00* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, už je to nějaká doba, co jsem si všimla, že mě jedna z mých nejlepších kamarádek kopíruje. Nejenom oblečením, ale dalšími 100 věcmi. Obarvím si vlasy na tmavě hnědou, za 2 dny mi řekne, že si je taky bude barvit na tmavší. Sčešu si ofinu a pěšinku doprostřed, za týden to má taky tak. Řeknu, že si koupím růžovou barvu bot Vans, za měsíc řekne, že si taky koupí růžovou, tu stejnou barvu, když ještě před měsícem tvrdila, že si koupí červené nebo fialové. Dám si jako úvodní fotku na facebooku značku Vans, další den má na úvodce co? Boty Vans. :) Když jsem na ask.fm odpověděla Tally Weijl na otázku, jaký je můj oblíbený obchod, řekla to samé, když se ji někdo ptal, a to tam byla všehovšudy 5x, a skoro nic si tam nekoupila, ani tam nechce jít, když jsme na nákupech. O na chlup podobných statusen na fb ani nemluvě a takhle bych tady byla do rána. Nevím, jak ji říct, že mi to už opravdu vadí. Co byste dělali vy?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tlapka*
hodnocení

0x

Řekla bych jí, že mi to vadí. Na rovinu. A hlavně se zeptala, proč to dělá? Nemá vlastní názor? Závidí? To ti musí říct ona. ;)

maccount*
hodnocení

0x

Určitě je dobré si s ní promluvit. Jste nejlepší kamarádi a ona tě opravdu obdivuje. Je opravdu špatné někoho očima napodobovat. Ona tě hodně obdivuje. Promluv si s ní a narovinu si to vyřidte řekni ji to příjemně.

P.S. Hlavně se nepohádejte!

sunlove*
hodnocení

0x

Asi nemá svůj názor, není vyhraněná a vám závidí, jste pro ni vzor a chce být jako vy, anebo vás chce naštvat. Rozhodně bych to s ní probrala, řekla jí, co mi vadí. Pokud vám to vadí hodněa ona senezmění, zvážila bych, zda taková kamarádka je vůbec pro mě vhodnou kamarádkou*stop*

jooginka
hodnocení

0x

Vím, že to pro tebe nebude útěcha, ale přesně takovou já mám sousedku, důchodkyni. Jamile si vezmu bílou bundu, druhý den ji má také, pokud si vezmu černou, má ji též. Rovněž kabelku, boty atd.

j2002m*
hodnocení

0x

Já bych to brala joko kompliment! Evidentně se jí líbí tvůj styl. Pokud ti to vadí hodně promluv si s ní o tom.:)

kralikodlak*
hodnocení

0x

Zkus toho využít. Třeba ji řekni, na jaké číslo účtu si ukládáš peníze a ona ti tam bude ukládat i ty svoje *frajer*

markkko*
hodnocení

0x
Treba je v tom laska. Urcite s ni o tom promluvit ale opatrne je to kamaradka!

ninakrivankova
hodnocení

0x
Wow tak tohle je jako z mojí hlavy. Ûplně stejně to mám i já a mám toho tak akorát. Je to moje nejlepší kamarádka, ale s tímhle je někdy fakt těżké se poprat. To co mi na tom asi nejvíc vadí je to, že nikdy a nikde nemůžu být jedinečná. Např. Měla jsem ráda zpěvačku Olivii Rodrigo a ona si toho všimla a trvalo to tak týden neż si dala na svůj status na Whatsapp jak ji miluje. Tehdy už jsem její kopírování znala ale tohle mě fakt hodně mrzelo, jak jsem to viděla. Moji kamarádi ví např. že mám ráda popové písničky a s tohle informací jsem spojována. Ale když jiný člověk začne mít rád pop, mrzí vás, že nemůžete být doslova v ničem originální. Musím přiznat, že mě to zevnitř zabíjí a hrozně mi to vadí na našem kamarádství ale asi stejně jako ty si s tím nevím rady. No alespoň že mám jistotu že v t nejsem sama. Děkuji, Nina

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]