Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtělaq jsem udělat pampeliškový med. Jenomze mi zkaramelizoval a to tak že úplně. Potřbovala bych udelat nový jenomze nemůžu čekat do zítřka s luhováním . Prosím vás můžui udělat pampeliškový med aniž bych nechala pampelišky luhovat? jestli ano tak prosím jak? .. děkuji moc za radu.
zabin. Domnívám se, že ten proces vyluhování nejde ničím nahradit. Nejde spíš něco udělat s tím "zkaramelizovaným"?A co to znamená co? Že jsi ho úplně spálila?
doplněno 10.05.13 15:10: tak to je teda k vzteku . Ty to musíš mít dnes pro někoho hotový? Zkusila bych třeba zdvojnásobit dávku pampelišek a nechat to aspoň do večera luhovat.
nech ho luhovat do zítra do rána a máš to...dopoledne ho uděláš. A kdy jdeš mamce přát? Zítra nebo v neděli?
Pokud nejste včela medonosná tak med nikdy nevyrobíte. To co je s květů pampelišek a děláte to sama zcela jistě med není a je to jen nezdravý cukerný produkt.
lidus . Med to není, to máš pravdu. Ale je to dobrý. A když někdo sladí třeba čaj cukrem, tak když si dá tenhle med, tak to získá zvláštní chuť. No a je přeci jedno jestli sladí tímhle "medem" nebo cukrem.
Já jsem jednou tohodle medu dostala snad kýbl :D. Použila jsem ho místo cukru do zavařování ovoce. Taková ňamka se mi od tý doby nepovedla.
A jestli to má tazatelka jako dárek pro maminku, tak je to kouzelný i kdyby z toho měl být ten nejnezdravější produkt na světě
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.