Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pampeliškový med

Od: zabin odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, chtělaq jsem udělat pampeliškový med. Jenomze mi zkaramelizoval a to tak že úplně. Potřbovala bych udelat nový jenomze nemůžu čekat do zítřka s luhováním . Prosím vás můžui udělat pampeliškový med aniž bych nechala pampelišky luhovat? jestli ano tak prosím jak? .. děkuji moc za radu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

0x

zabin. Domnívám se, že ten proces vyluhování nejde ničím nahradit. Nejde spíš něco udělat s tím "zkaramelizovaným"?A co to znamená co? Že jsi ho úplně spálila?

doplněno 10.05.13 15:10:

tak to je teda k vzteku *zed*. Ty to musíš mít dnes pro někoho hotový? Zkusila bych třeba zdvojnásobit dávku pampelišek a nechat to aspoň do večera luhovat.

doplněno 10.05.13 16:07:

nech ho luhovat do zítra do rána a máš to...dopoledne ho uděláš. A kdy jdeš mamce přát? Zítra nebo v neděli?

zabin
hodnocení

no já jsem to vařila hodinu a ono to zčernalo kdyz jsem si odskočila! ... a musela jsem to vylit protoze to zkaramelizovalo uplně ... :((

zabin
hodnocení

prosím, poradte ... :(( nnemuzu pmapelisky pouze převařit nechat je shladnout a začít vařit med? ... prosím moc prosím o radu ...! :((( Chtela jsem ho udelat mamince k dni matek .. :(((

lidus*
hodnocení

0x

Pokud nejste včela medonosná tak med nikdy nevyrobíte. To co je s květů pampelišek a děláte to sama zcela jistě med není a je to jen nezdravý cukerný produkt.

sebod*

lidus . Med to není, to máš pravdu. Ale je to dobrý. A když někdo sladí třeba čaj cukrem, tak když si dá tenhle med, tak to získá zvláštní chuť. No a je přeci jedno jestli sladí tímhle "medem" nebo cukrem.

Já jsem jednou tohodle medu dostala snad kýbl :D. Použila jsem ho místo cukru do zavařování ovoce. Taková ňamka se mi od tý doby nepovedla.

A jestli to má tazatelka jako dárek pro maminku, tak je to kouzelný i kdyby z toho měl být ten nejnezdravější produkt na světě :)

Pampeliškový med není med, tak jako nevlastní matka není matka. No a?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]