Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Barva na vlasy

Od: lucka321* odpovědí: 4 změna:

Ahoj, prosím Vás o radu, jak docílit následujícího odstínu: media.televize.cz/... , bohmphotography.com/..., www3.pictures.zimbio.com/..., (jo, jsem fanoušek PLL :D ) Doufám, že jste mě pochopili jakou barvu myslím. Už jsem jednou zkoušela od Palette color shampoo čokoládově hnědá a výsledek byly černé vlasy a to já opravdu nechci! Takže nevím, máte nějakou zkušenost s takovouhle barvou se značkou na vlasy? Ještě musím dodat mojí barvu: jsou o něco světlejší než na obrázcích, problém je ten, že konečky jsou o mnohem tmavší než kořínky (ještě zbytky té čokoládově hnědé, která byla černá, ale postupem vymývání už se vymyla na hnědou). Pro představu kořínky vypadají podobně jako takto: mladazena.maminka.cz/... a konečky takto: i.idnes.cz/... .. Takže určitě mi věříte, že bych to ráda sjednotila do tamté barvy. Prosím Vás poradíte mi? :)

doplněno 12.05.13 21:55:

nejlepší odstín by byl ten prostřední...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Při domácím barvení nikdy nemůžete vědět, jak zrovna Vaše vlasy zareagují na konkrétní barvu. Sama jsem dlouho používala Palette odstín čokoláda, a měla jsem krásnou čokoládovou barvu (až do té doby, než jsem si vlastníma rukama *bzum**stop*udělala melír - teď už chodím jenom ke kadeřnici). Správný odstín trefí jenom odborník, a to často namícháním víc odstínů, ne jenom jednou barvou z tuby.

lucka321*
hodnocení

Děkuju :) a nemáte někdo konkrétní zkušenost s Wellaton pěnící barva 6/7 (čokoládově hnědá) a nebo s Pallete šampónem na 24 umytí 231 (světle hnědý)? Jinak, kterou barvu byste raději použila? Hlavně, aby nechytla do černa...

kopretina25*
hodnocení

0x

Ahoj,

ono hodně záleží na pigmentu jaký máš. To bohužel neovlivníš, je to dáno v genech. Někdy použiješ odstín hnědý a chytnou ti vlasy do černa. Nejlepší by bylo zajít ke kadeřnici, ale pokud chceš tak vyzkoušej to Palettko, z mojí zkušenosti je to osvědčená značka.

lucka321*
hodnocení

Ahoj, tak se ozývám, abych Vám napsala jak to dopadlo. Na vlasy jsem si dala nakonec tu Wellaton 6/7 čokoládově hnědou. Za mě je to dobrá barva.. akorát když jí nanašíte do těch suchých vlasů, tak si musíte dávat pozor, aby byla úplně všude. Ze 40 minut působení jsem to měla na hlavě, počítám i s natíráním a patláním, jen asi 17 min., protože jsem se opravdu bála té černé. Šla jsem to spláchnout a pak jsem si dala na 2 minuty ten voňavý krém, ten byl teda nádherný. Hlavně po té barvě. Spláchla jsem to a s výsledkem jsem velmi spokojená. Barva mi chytla o něco tmavší než mám i po tim barvícím šampónu, který už měl být dávno vymytý, ale na konečcích se stále drží. Takže jsem spokojená! :) Jo a ještě tu barvu jsem nepoužila celou... ale abych utvořila tu směs s tím, jak je to v té nádobce už připravené, tak jsem to tam nalila celé. Takže, zbytek barvy by se chtělo asi zbavit, že? Nebo přelít do uzavřené nádoby? Je dobré takhle barvu skladovat, a to tím skladováním myslím třeba na 2 měsíce?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]