Nejste přihlášen/a.
mam jeden akovej problém když si umeji vlasy tak hedn po uschnutí zvětší svůj objem a docela mě to štve...pač vypadam jak meloun,ale druý den po opláchnutí je vše v normálu...prosím o radu o nějakym přípravku díky
Ahojky,pracuji sice jako nehtařka ale v kadeřnictví,mám taky pořádnou hřívu,doporučuji od Lorealu...ale ne z obchodu-kup v kadeřnictví olejíček. Používám ho-nedám na něj dopusti...vlasy po něm v žádném případě nejsou mastné jak si každý myslí.Nanes si ho klidně na mokré umyté vlasy a pak i na suché.Je s dávkovačem...stačí 1-2dávky-rozetři v dlaních a pak po vlasech.Je sice drahý,ale vystačí na dost dlouho...já už ho mám 4měsíce a mám ještě přes půlku a to ho používám tak jak jsem ti popsala.Stoji přibližně 550,- Neboj,nebudeš litovat.
Ahoj. Zkus šampon pro hladký účes, mám podobný problém, po umytí i když použiji tužidlo tak si vlasy dělají co chcou, lítají kolem hlavy. Vyzkoušej různé značky, důležité je to, aby byl pro hladký účes.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.