Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Měsíčková mast - jakou vybrat

Od: sonya* odpovědí: 6 změna:

měsíčková mast od dr Popova za asi 70 Kč nebo dědka kořenáře za asi 350 Kč? Je v nich velký cenový rozdíl, složení podobné. Má někdo zkušenosti?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

weka*
hodnocení

0x

ani jedno...jsou to předražené a neúčinné patlaniny...pokud chcete mast, která vám pomůže, tak konopnou..samozřejmě domácí konopnou mast poctivě vyrobenou...dělá zázraky...

mohu doporučit jak ze své zkušnosti, tak z mého okolí...

a cena bývá lidová;)

sonya*
hodnocení

dobrá rada, ale konopí nemám

Obě jsou předražené, já používám mnoho let s vepřovým sádlem od firmy Barekol z lékárny, stojí kolem 50kč. Vynikající.

askmenow*
hodnocení

0x

Já mám dobré zkušenosti s touto: barekol.cz/...

hodnocení

0x

Otázka je, na co konkrétně tu mast potřebujete. Měsíček i produkty z něho nejsou moc účinné, osobně preferuji vlaštovičník, ale musí se na něj opatrně, při nesprávném použití může být nebezpečný. Na různé bradavice a ekzémy je ale ideální a k tomu bez problémů zadarmo dostupný, roste skoro všude.

host*
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]