Nejste přihlášen/a.
Dostali jsme plněnou vepřovou nožičku,nevite někdo jak se dál upravuje...vypadá to že je už tepelně upravená,voni jako by byla mirně uzená. A ted nevím zda ji upect nebo dát vařit.Díky za radu pokud někdo vite jak na to.
Zacházej s ní podobně, jako s dobrou klobásou - uvařit *), pak nakrájet na kolečka a servírovat (tradičně s vařenou čočkou) - dle chuti.
*) pokud máš průmyslově balenou, vaří se i s obalem a teprve po uvaření se obal odstraní, ´šťávou´ se polívá příloha, pokud máš domácí (čerstvou), vaří se v běžně ve vodě, lze i v páře
Plněná vepřová nožička? Dejte fotku! To jsem ještě nikdy neviděla a ani neslyšela, jak se z nožky dostane taková obtovská spousta kůstek. Ale když to máte, tak to asi jde.
Já bych opatrně seřízla kousek z kraje a jestli to je měkké, tak bych to jen ohřála(v troubě nebo na pařáčku na knedlíky, s troškou vody, ale v papiňáku).
Díky za radu...jo fotku,to je nad moje sílyto já prostě neumim.Ale dneska jsem nechala nožku nožkou,šoupla jsem ji celou do mražáku až na jindy.Taky jsem se s plněnou nožkou setkala prvně,proto ten dotaz.Je to vykostěná nožka, naplněná nějakou směsi a na konci je sešitá provázkem,děla to prý řeznik
který dělá různé masové speciality,no musí s tím být hrozná piplačka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.