Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ještě jsem nedostala menstruaci

Od: denisa* odpovědí: 2 změna:

Ještě jsem nedostala menstruaci a už to mělo být před 2-4 dny, nestává se mi to a začínám být nervózní. těhotná být nemůžu. nevíte čím by to mohlo být?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Deniso, pár dnů zpoždění menstr. cyklu je úplně běžné téměř u každé ženské. Příčin může být několik (nachlazení, změna prostředí, stres, některé léky, atd.) ale není třeba propadat panice a hledat za tím hned nějaký např. zdravotní problém.

honzmalatny*
hodnocení

1x

Dobrý den,nejsem sice žena,ale může to být způsobeno stresem,nachlazením,nějakou sportovní činností,a nejsem si jistý jestli i nějakým jídlem.2-4 dny není zas taková doba. Vydržel bych ještě cca 3-4 dny.Ale jak píšu v úvodu,nejsem žena.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]