Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Razítka na nehty ano či ne?

Od: knotovka* odpovědí: 45 změna:

ahojky chtela bych se zeptat jestli ma nekdo z razitkama na nechty zkusenost? jak se používají? výhody a nevýhody...

45 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ivetta
hodnocení

0x

razítka jsou skvělá věc, kdo nemá zdobení v hlavě a neumí to tak se zdobičkama,tak vřele doporučuju! je to jdnoduchý, vybraný motiv z destičky přetřeš vrstvou laku, musí být speciální na razítka, pak přejedeš stěrkou, a pak přeneseš na razítko a to pak na nehet, necháš zaschnout a pak přetřeš vrstvou gelu.zkoušla jsem to i na přírodních nehtech bez gelu a drželo to taky super, na to musíš dát ale speciální top lak,aby se to nerozmazalo!

andu*

Dobrý den, vím že to není k tematu, ale potřebuji pomoct. nevíte co mám dělat když mi nechce ztuhnout gel v uv lampě? mám to nově a ještě s tím neumím. Anna

lenocka*

dobrý den,jste si jistá,že se nevytvrdil? setřela jste výpotek?,když vyndáte ruku z lampy,nehty vždy lepí,je to výpotek z gelu,ale gel pod výpotkem by tvrdý měl být

rarach77*

Chtěla bych se prosím zeptat zkušených ... Koupila jsem si sadu na razítka (včetně destičky a spec. laku) Nevím ale, jak přenést přetřený, setřený obrázek na razítko. Nijak mi to nejde :o( Má se nechat lak zaschnout, nebo má být mokrý? Je na to nějaký fígl či metoda? Děkuji!

julcalenca*

zkuste jestli nemáte na destičce ještě ochrannou folii

flavia*

razitka na nechty ak naneses lak na dosticku,nesmies nechat ani na chvilu schnut,lebo ho uz neotlacis.musis to hned otlacit na razitko a sup na necht.ja razitka prekryvam poslednym gelom/lesk/ ak ich davam na gel.nechty.na nalakovanom nechte sa mi pri pretreti original top lakom na razitka aj tak rozmaze.davam ho preto len pod gel.

kata*
hodnocení

0x

Ahoj.Razítka jsou vážně super.Já je používám často a tak je mám i doma do zásoby*palec*.Oni lepí sami,takže je jen sundáš z folie,nalepíš třeba na nalakovaný nehet a přetřeš např bezbarvim lakem.Drží to a vypadá to moc pěkně.

ivetta

no počkej, to nemyslíš razítka,ale jen nalepovací obrázky že? třeba kytičky atd...ale já jsem mluvila o něčem jiném

knotovka*
hodnocení

dik moc za radu takze normalne pod gel nebo az na gel se to muze dat? nebo t o je jedno .. fakt moc dík

ivetta

speciální lak naneseš v hojné vrstvě na vybraný motiv na destičce,rychle přetřeš stěrkou a rychle přimáčkneš tiskátko, vše musí být rychle, protože lak nesmí zaschnout, pak razítko přilípneš na nehet a je to:) můžeš pod gel, to je, že necháš obrázek zaschnout a pak přetřeš poslední vrstvou gelu a zapečeš a nebo na tu poslední vrstvu, to vydrží taky dlouho ,ale můžeš to za týden , nebo kdy chceš odlakovat a ozdobit jiným motivem, tak už to chápeš?

julcalenca*
hodnocení

0x

razítka jsou úžasná věc,te%d jsem jim propadla,je to rychlé a kráné zdobení,které zvládne každý

Razítka na nehty ano či ne?
simasonka*

sice jsou uzasna vec ale taky ponekud financne drazsi.Ale jak uz psaly holky.Vsude kde jsem o nich cetla, tak to byla sama chvala.Taky bych si je jednou chtela poridit.

julcalenca*

Já mám sadu na razítkování za 200,- takže mi nepřipadá,že je to finančně náročné.

katka125

je to náročné v případě,že si dokupujete další destičky a laky.Ptž jedna destička stojí většinou 200kč a lak kolem 100kč:)

julcalenca*

Není to tak hrozné,mě se podaří vydražit vždycky 3destičky za cenu jedné. Na WWW.Nehtik mají i za stálou cenu 90,-;).

katka125

v tomhle případě se to určitě vyplatí,dík za tip:)

simasonka*

to je opravdu dobry tip.Ja jsem vzdy nasla vse za 200 - myslim pomucky a nejlevnejsi lak na nehty za 180kc.Proto se mi ta pocatecni investice zdala opravdu trosku vetsi.Na ty stranky kouknu.

simasonka*

uz take vidim ten rozdil jak v cene, tak ve znacce.Ja jsem vzdy vybirala razitka i laky znacky KONAD.Ty jsou totiz ponekud drazsi.A s temito laky i razitky na strankach www.nehtik.cz mate jake zkusenosti.Jsou dobre?Hlavne tedy ty laky.

julcalenca*

já mám jenom tyto,Konad jsem nebrala ještě nikdy a podle mě v tom není rozdíl,jen stojí místo 180,- 30,-;) a jsou fajn

julcalenca*

Na aukru mají sadu s 2destičkami a 3laky za 135,-

julcalenca*

ještě mrkněte na Aukro,tam hodně dražím destičky i laky *smich*

katka125

ty nehtíky vypadají opravdu moc pěkně:).Můžu se zeptat,na to razítko jsi použila dvě barvičky,že?Koukám,že nějaký ten lísteček je bílý,to musel být fofr to všechno natřít aby to nezaschlo,že?:)

julcalenca*

první je bílá a na to nanesená červená,je to rychlovka,ani to noc nezasychá. Fotečka je stažená z netu na ukázku,aby mě někdo neobvinil,že se chlubím cizím peřím*smich*tak to raději pisnu hned. POšlu svůj výtvormje to bílá s růžovou

julcalenca*

první je bílá a na to nanesená červená,je to rychlovka,ani to noc nezasychá. Fotečka je stažená z netu na ukázku,aby mě někdo neobvinil,že se chlubím cizím peřím*smich*tak to raději pisnu hned. POšlu svůj výtvor z blízka

Razítka na nehty ano či ne? #2
katka125

no jasný,to je v pohodě:)...chápu,takže nejprve bílé razítko a pak červený,jen,já bych se netrefila:-D

julcalenca*

vy se ani nesmíte trefit:Dto by ta bílá nešla pak vidět:D

simasonka*

fakt to vypada moc pekne.Juknu i na aukro.Diky za rady.

katka125

No jasný,ale bůhví jak by to vyšlo mně,já to mám kolikrát i obyč nakřivo,tak to musim pořád předělávat,chce to trénink:-D

julcalenca*

To zvládnete,odlakovač po ruce a bude to super:Dchci vidět výsledek,o?;)

Razítka na nehty ano či ne? #3
julcalenca*

klíďo dejte každý obrázek jinak,nevypadá to taky špatně:)

katka125

zatim jsem dělala jen s jednou barvou.ok,až zas bude dělat:)

veruuunka02
hodnocení

0x

chci se zeptat...jestli je možné používat i normální lak, nebo se musí používat jen ten speciální?

teush

Ahojky, mám ten samý dotaz s lakem *andel* Včera mi došla sada z Aukra (fakt levné), ale vůbec mi to nešlo - laku bylo na destičce bud hodně nebo málo, stěrka setřela bud hodně nebo málo a pak na razítku nic nikdy nezůstalo - nebo jsem udělala něco špatně:(. Když jsem ale zkusila nový bílý lak od Essence, tak se mi podařil pidikousek obrázku opravdu dostat na nehet *nevi*

Jinak destičky jsem ted nakoupila - nádherné, a 39, tak mám radost. A Julcelence musím dodat - Nááádherné nehtíky! *palec*Děkuji za inspiraci.. tedy pakliže to jednou zvládnu *zed*:(

A ještě dotaz - umýváte asi destičku mezi každým použitím - asi odlakovačem, že? nebo až po všech "obtiscích"? Díky předem moc *modla*

julcalenca*
hodnocení

0x

razítka jsou skvělá věc,nic na tom není,zvládne to opravdu každý,jde použít i normální lak,jen musí být sytý. Když je starší lak,hustý-je to ideální,normálně takové laky vyhazuji do koše,ale na razítkování ideální.

teush

díky moc za radu s laky:). No, já to včera zkoušela a vůbec mi to nešlo :( na to razítko se téměř nikdy nic z destičky neobtisklo :( Asi se musí mnohem více tlačit... *nevi*

julcalenca*

a máte sundanou ochrannou folii z destičky?:)

teush

já mám pocit, že ano - jak jsem psala, jednou se mi část obrázku opravdu povedla natisknout. a když mi tam pak zasychal onen lak, tak jsem se do motivu nehtem dostala - a dost jsem na destičku koukala (jsem v práci) a ohmatávala ji - byla v pouzdře zajištěná izolepou - takže myslím, že po odlepení by se odlepila i folie. Ale nevím no - má se tlačit stěrkou k setření - kolmo k destičce nebo spíš "naležato" zatlačení laku do obrázku? a asi jde opravdu o vteřiny, viďte... a na tiskátko, jestli se někdy něco víc dostane, tak bude poloviční úspěch myslím. nebo jsem na obrázek ten lak natřela nějak špatně? *nevi* Moc děkuji za reakci - zrovna od profíka :) *modla* Právě projíždím aukce dalších destiček a ač to nejde, mám chut koupit každou druhou :D

julcalenca*

no,právě,že ta folie je tak tenunka,že opravdu jsem ji poprvé nenašla a ni já a měla jsem ten samý problém,musela jsem ji podebrat jehlou a pak pinzetou sundat a pak super,všechen lak se dostal do drážek a pak na razítko a pak...výsledek jste viděla sama...opravdu zkuste jestli ta folie tam není,mě se stalo úplně to samé

teush

Dobře :) Až dorazím domů, skočím místo na salát a řízky, na destičky :D A pořádně to projdu a vyzkouším. Napadlo mě se zeptat, jestli je ta folie nějak hodně viditelná, nebo naopak - jak píšete vy :) Tak jsem ráda, že rovnou odpovídáte :) (je pravda, že nikdo takový problém nepíše...) Co si kupuji destičky teď na Aukru, o folii rovnou (inteligentně a asi zkušeně) prodávající informuje :) Zatím pěkné svátky a moc děkuji za trpělivost :)

julcalenca*

není zač,když jsem si koupila sadu,tak žádná informace o folii tam nebyla až tady mi to někdo taky poradil a ejhle...ona oravdu vidět není,maslela jsem si,že jsem úplný de... ale teď se tomu směju. Taky pěkné svátky a až se vám to povede,pošlete foto..julcalenca@seznam.cz

julcalenca*

a zas tak rychle se s tím pracovat nemusí,úplně v pohodičce,na očištěnou destičku nanést,setřít,narazita a prsk to na nehet*ua*jinak jsem teď narazila ještě na jednu super věc,prupisku gelovou,posílám foto

Razítka na nehty ano či ne? #4
teush

Tu jsem na Aukru také viděla - (a krásné obrázky s ní), ale jedna za 130,- mi přijde celkem drahé ... nevím :) Jinak dobře, jestli to není tak narychlo, tak jsem ráda :)) A jinak ještě k čištění destičky a stěrky - lakem a hadříkem, nejspíše, že? :)

julcalenca*

odlakovač a vata,nebo tamponky,jak při odlakování nehtů

teush

Ad obrázek s gelovkou - nááádhera opět - mohla byste prodávat a dělat reklamu - je fakt, že když člověk vidí takovou krásu, ihned by chtěl taky :)

Ad email - určitě zašlu nějakou fotku, až se s tím pořádně poperu :) Díky za posdílení :) (připojuji email - teushka@seznam.cz)

Ad čištění - ok :)

Příjemné svátky! Tea

janapanna

zkus se podívat na infoexpress.cz/... , je tam rozebraná jak levná sada tak destičky a laky konad

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]