Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dívčí podprsenka v 18 letech?

Od: terka0 odpovědí: 7 změna:

Ahoj, je divné když budu v 18 letech nosit dívčí podprsenku? Mám hodně malá prsa, spíše prakticky žádná a zatím žádná z vyzkoušených podprsenek mi nesedí :( Našla sem na netu právě ty dívčí s velikostí 75AA a 75AAA. Bude divný když jí budu nosit? A bude mi vůbec sedět, nebo je nějak tvarovaná pro menší slečny?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

2x

Pokud jsi holka, divné to nebude, není žádný ´předpis´ na velikost ňader v konkrétním věku.

Ale pokud jsi kluk, bude to zvláštní - bez ohledu na věk.

:-D

terka0
hodnocení

Děkuju za odpovědi :)

tlapka*
hodnocení

0x

Dívčí podprenka, to jakože lambada? Proč by to bylo divné, když vám jiné nesedí? Na všední dny bych to neřešila a klidně je nosila, ale je pravda, že na rande bych si asi vzala nějakou trochu "lepší". Takže zkoušet dál, jinak to bohužel nepůjde. :) A prsa se v budoucnu zřejmě zvětší...

doplněno 03.05.13 17:27:

Tak to už vůbec není problém. ;)

terka0
hodnocení

lambáda ne, klasickou vystuženou akorát v dívčím..na většině z nich jsou sice pěkný dětský obrázky ale když bude sedět tak proč ne že? :D

hodnocení

0x

kdyz ti vyhovuje tak proc by ne :)

martinaa*
hodnocení

0x

Zkus se podívat do nějakého New Yorkeru, také na sebe špatně sháním podprsenky (široký hrudník), a z NY už mám asi 6 kousků:)

askmenow*
hodnocení

0x

Nebude to divné, neboj. navíc často i v prádle pro velmi vyvinuté a postarší dámy vidím výběr, který vypadá infantilně, ty jsi mladá, můžeš nosit, co chceš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]