Nejste přihlášen/a.
Potřebovala bych koupit něco od Victorias Secret, ale všechno mi příjde tak něják drahý, má někdo nějaký tip?
Problém s cenou u VS je fakt, že v ČR není žádný oficiální dovozce. Všechno se to tahá po několika kusech ze zahraničí a potom jsou tak hrozně napálené ty ceny.
Mrkni přímo na victoriassecret.com/... tam seženeš kalhotky kolem $6 za kus (120 Kč). Do ČR posílají, takže pokud si jich objednáš víc, nejspíš se to vyplatí.
Ja sem kdysi kupovala primo z USA, ale od te doby co zavedly dan od 29dolaru, tak sem se hodne spalila.
ja sem kupovala zde victoriassecretobchod.cz doprava zdarma a ceny jsou v porovnani s ostatnima eshopama fakt nizko.
navic kdyz sem si naco nasla tak sem se jich zeptala zda by mi to objednali a vysli vstric.
No tak kalhotky nekoupis jedny za 6 dolaru, to nevim kdes na to prisel nebo prisla.ja v usa ziji a nekoupila jsem jedny kalhotky za 6 dolaru NIKDY. mozna ve sleve a nebo kdyz jsem jich koupila 5 tak jedny byly za 5. A navic se posilat od nich do CR nevyplati, jednak zaplatis drahe postovne a pak budes platit dan a mozna i clo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.