Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Victorias Secret - kde koupit levně?

Od: johankadl odpovědí: 5 změna:

Potřebovala bych koupit něco od Victorias Secret, ale všechno mi příjde tak něják drahý, má někdo nějaký tip?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

petr123*
hodnocení

0x

No, buď chtěj značku kterou propagují modelky a má reklamu "v každém druhém" americkém filmu, nebo levnou značku. Tyhle dvě věci jdou jen málokdy dohromady.

alee*
hodnocení

0x

Problém s cenou u VS je fakt, že v ČR není žádný oficiální dovozce. Všechno se to tahá po několika kusech ze zahraničí a potom jsou tak hrozně napálené ty ceny.

Mrkni přímo na victoriassecret.com/... tam seženeš kalhotky kolem $6 za kus (120 Kč). Do ČR posílají, takže pokud si jich objednáš víc, nejspíš se to vyplatí. ;)

janicapolarka

Ja sem kdysi kupovala primo z USA, ale od te doby co zavedly dan od 29dolaru, tak sem se hodne spalila:(.

ja sem kupovala zde victoriassecretobchod.cz doprava zdarma a ceny jsou v porovnani s ostatnima eshopama fakt nizko.

navic kdyz sem si naco nasla tak sem se jich zeptala zda by mi to objednali a vysli vstric.

emcatamca

No tak kalhotky nekoupis jedny za 6 dolaru, to nevim kdes na to prisel nebo prisla.ja v usa ziji a nekoupila jsem jedny kalhotky za 6 dolaru NIKDY. mozna ve sleve a nebo kdyz jsem jich koupila 5 tak jedny byly za 5. A navic se posilat od nich do CR nevyplati, jednak zaplatis drahe postovne a pak budes platit dan a mozna i clo.

znacka
hodnocení

0x
Ptas se, kde koupit levne velice znamy znackovy vyrobek. To je jako ptat se, kde koupit levne Gucchi nebo Manolo Blahnik. Musis si uvedomit, ze velka cast ceny zanckoveho vyrobku je cena za znacku.
Vyrobcu (i ceskych) kvalitniho nebo sexy spodniho pradla je hodne a rozhodne si neuctuji takove ceny, ze kterych VS musi zaplatit vsechny ty desitky milionu dolaru za reklamy, spickove modelky a prehlidky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]