Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Chtěla bych si koupit parní hrnec na vaření zeleniny. Uvítala bych rady, co vše se v něm dá vařit a čeho se vyvarovat. Jak zelenina chutná a zda si zachová vítaminy? Děkuji za rady, které mi usnadní zda si ho mám koupit, či ne. Jednalo by se o parní hrnec GALLET CUV 968.
Mame ho, ale po opadnuti nadseni se v nem uz dela jen ryze, a semtam dietne stehno... troufnu si tvrdit, ze na bramborovy salat to bude luxus (brambory jsou fakt dobre).
Ten vas neznam, ale doporucuju aby mel parni hrnec moznost nejakeho TURBO, vareni pri vice wattech... Jestli si ho koupite uz zalezi na vas, v domacnosti by nechybel... u me si myslim, ze by bylo byvalo lepsi koupit ryzovar Jinak varit v tom jde cokoli, ale zpravidla je to rychlejsi a levnejsi na plotne
tak tot ma zkusenost...
Jo a vsechno je plane, a musi se osolit az pak, no proste ve finale cele je to vlastne jen otravny bazmek v kuchyni :D Kdyz ne hned, tak za 3 mesice na 100%
Nekdy jsem si pripadal jak vul, ze to pouzivam, jen proto abych to pouzil... tzn ve spodnim patre stehna, nad tim ryze a nad tim zelenina (tu nikdo nejedl ), kdyz se ty stehna daly o 1/2h driv nez ostatni, tak se to vsechno pekne udelalo naraz...
Akorat bokem jsem chystal z masla a odrezku kuze ze stehen aspon nejakou presolenou UHO stavu, at se to da vubec jist... Sorry posolene maso po uvareni neni moc fajn jidlo (hned jsem si vzpomnel na svuj pobyt v anglii)
Cili asi chapete, ze je to tak na spis na prilohy a zeleninu, vsechno jidlo z toho leze stejne... uvarene v pare a bez soli a koreni (para ho smyje)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.