Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vrásky v patnácti?

Od: lucka321* odpovědí: 5 změna:

Ahoj, je mi 15 let a na čele se mi začaly tvořit asi 3 čárky jakoby vrásky tedy. Je to vzhledem k mému věku normální? Co bych měla nejlépe dělat? To mám začít už teď používat krém proti vráskám? Už je to dýl, co je tam mám, ale teď mě menší podíl lidí začal na ně upozorňovat a docela mě to znervozňuje, jak budu vypadat za pár let?! :( Možná se hodně divím nebo já nevím... Proč se mi dělají vrásky na čele? Jinde je nemám... Děkuji za všechny rady :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

claire*
hodnocení

2x

To jsou normální mimické vrásky, má je každý. Krém proti vráskám na mladistvou pleť nepoužívejte (ty bývají přibližně pro věk 25+), spíš si kupte kvalitní (neznamená "drahý") hydratační krém a používejte dvakrát denně. Nezapomínejte se vždy večer odličovat a čistit pleť, můžete zkusit nějaký toner, hydratační masku nebo konzultaci s kosmetičkou ;)

iz*

Souhlasím jen částečně. Zmíněná kosmetika je sice kvalitní, ale v 15 letech podle mne zbytečná.

Lepšího účinku trazatelka dosáhne, věnuje-li pár dnů pozornost krčení čela - to se dá odvyknout.

lucka321*
hodnocení

Děkuju, to bych si asi měla odvyknout. Ale já se pořád něčemu divím a bez tý mimiky čela mi to nejde :D

mandy*
hodnocení

0x

A jsou to 100% vrásky, nejsou to třeba jen nějaké rýhy, nebo takové ty "faldy", co se dělají když nakrčíš čelo? A nebo třeba suchá kůže,která se odlupuje... Nemusí to být nutně vrásky.

lucka321*
hodnocení

Podle mě ano, jsou to vrásky.. nebo nějaké rýhy.. Když nakrčim čelo, tak mi to přesně vyrýsuje ty vrásky, co mám. A když čelo opět narovnám, zbydou tam ty rýhy - vrásky. A spíž bych řekla, že mám mastnou kůži, takže ta poslední varianta to rozhodně nebude. Jinak děkuji :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]