Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odstáté uši - je to hrozné?

Od: elda2609* odpovědí: 24 změna:

Dobrý den, chtěla bych se zeptat co říkáte na odstáte uši? Nahraji sem mojí fotku, prosím ohodnoďte protože bych chtěla vědět ostatní názory :) bojím se jí do školy v culíku že se mi budou smát *nevi*

Odstáté uši - je to hrozné?
Odstáté uši - je to hrozné? #2
Odstáté uši - je to hrozné? #3

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

6x

Nemůžu si pomoct, ale já žádné odstát uši nevidím.

Já taky ne.

devkar

já také ne

vlasatec*
hodnocení

3x

Máš úplně normální obyčejné uši, nic odstátého na nich nevidím. Vůbec bych se nebál nosit vlasy jakkoliv.

emilka12*

Nemáš vubec udstáté uši.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, jste úplně normální a i hezké děvče. Ta "ušiska" jsou zcela v pohodě, tak nevím, proč se tím trápíte. Zdravím!

hodnocení

2x
jak máš vlasy na fotce, tak do školy klidně jdi, protože takhle rozhodně odstáté uši nevypadají ;)

culdabulda1*
hodnocení

2x

pro "elda2609"

- nevím - mně se Tvoje uši moc odstálé nezdají - třeba jsi sem dala nesprávnou fotku, anebo si to jenom myslíš.

Jinak - jsi moc hezká holka, tak neblbni - anebo - když myslíš - si začni šetřit na plastiku - anebo - ještě jednou se pořádně koukni do zrcadla a přestaň si vymýšlet. Hodně štěstí. Marcela.

joudic*
hodnocení

1x

co blbnes, jestli tohle jsou odstate usi, tak ja jsem zdejsi admin :D

vecernicek*
hodnocení

1x
usi mas uplne! normalni!

kjm
hodnocení

0x

Můžeš si dát vlasy přes uši. Ne že by to bylo tak hrozné, ale určitě či to tak bude víc slušet. :) Já třeba culíky nenosím vůbec -kvůli tvaru obličeje (mám vystouplé lícní kosti a v culíku to nevypadá moc dobře). Culík je sice pohodlný účes, ale upozorňuje na všechny nedostatky obličeje :( .

elda2609*
hodnocení

A nejen culíky ale různé copy, drdoly atd...

kjm

Teď se dívám na fotku a nechápu, kde vidíš odstáté uši. Myslím, že ti ten culík sluší. :)

hodnocení

0x

Dle mého soudu máš uši naprosto v pohodě...

mourekk
hodnocení

0x

Ty uši jsou normální , my kocouři máme větší

belkvk
hodnocení

0x

Nic odstateho nemas :) btw: jsi moc pekna holka tak neblbni :))

denita*
hodnocení

0x

Jak už psalo mnoho ostatních, ne, nemáš odstáté uši. Já mám odstáté uši a ve tvém věku jsem to řešila dost docela. Až tohle léto jsem se na to vykašlala, protože mám dost dlouhé vlasy a v tom vedru jsem umírala - a už si nemyslí, že v culíku vypadám tak příšerně. A pak, i kdyby, všemto může být jedno. Kdo nechce, ať se na mě nedívá :)

doplněno 02.09.13 20:37:

Pár chyb mi tam skočilo - "ve tvém věku jsem to docela dost řešila", "a už si nemyslím", "všem to". A k té poslední větě - to samé radím i tobě :)

figurek*
hodnocení

0x

Mrkni se na fotky, jak ušatá je Sharon Stone a s jakým klidem svoje uši vystavuje. Ať je každý vidí. Paráda, ne?

Odstáté uši - je to hrozné? #4

culdabulda1*
hodnocení

0x

ještě pro "elda2609"

- znovu jsem se koukla na otázku - hele, že Ty si děláš "srandu" -?

- pokud si chceš potvrdit, že jsi hezká - tak to fakt teď jsi-! - Ale jsi ještě moc mladá - a s přibývajícím věkem se lidi mění-! Tak na sebe musíš pořád dbát a hlavně - NEZTLOUSTNOUT - proti tomu jsou nějaké tzv. odstálé uši "úplný ho*vno" . Tak ahoj. Marcela

narf
hodnocení

0x

Tedy já jsem včera jela tramvají s hošíkem s tak obrovsky odstávajícíma ušima, ale docela mu to slušelo. Už se to tak nebere...

iz*
hodnocení

0x

Uši ti neodstávají, ale zbytečně je zdůrazňuješ stuhou za uši (vůbec se mi k tobě nelíbí).

hop®
hodnocení

0x

Eldo, nijak extrémně odstávající uši nemáš.

Asi bys mohla zvolit účes, který uši trošku skryje, bavila ses tady o culíku, tak si udělej dva, opticky to uši skryje.

Nedělej si účesy, které uši zvýrazní, když máš mindrák z toho že Ti odstávají...!

hodnocení

0x

? žádné odstáté uši nevidím ;)

hodnocení

0x

Jsi pěkná holka a rozhodně odstáté uši nemáš,tak to neřeš a culík ti moc sluší! Ahojky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]