Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Silný výtok?

Od: dominiiicka odpovědí: 5 změna:

Ahoj potřebuju pomoct asi před měsícem jsem měla silný výtok a svědění byla jsme u lékaře a dal mi prášky, teď se to objevilo znovu, nemáte nejakou radu abych zas nemusela na gyndu? četla sem třeba něco s měsíčkovým olejem , nemáte někdo nejaké zkušenosti?:) prosím moc :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ahoj.Na Gynekologii budeš zcela jistě muset zajít,pokud nechceš mít problémy do budoucna,např.i toho rázu,že bys nemusela mít děti!Rozmysli si to dobře,kvasinková infekce je opravdové svinstvo,bylinkami nevyléčíš*hej*

vandaa

Bylinkami nevylecis?

a co homeopaticka lecba. Mam s tim osobni vybornou zkusenost.

martinaa*
hodnocení

0x

Samoléčbou se spíš ublížíš, hybaj k doktorovi.

Ale na kvasinky platí nejíst sladké (cukr kvasinky podporuje), nepoužívat žádné gely na intimní umývání, vůbec ne ty parfemované, nosit bavlněné spodní kalhotky a nenosit příliš těsné kalhoty.

ron*
hodnocení

0x

Dobrý den.

Zajděte si do lékárny, poradí Vám. Jsou i volně prodejné léky na tyto problémy. Pokud ale potíže budou přetrvávat, návštěvě lékaře se stejně nevyhnete a není to ani rozumné.

vandaa
hodnocení

0x

Dobry den,

mela jsem podobny problem. Byla jsem u jedne homeopatky a pomohla.

Pokud jsi z Prahy, muzu ti dat kontakt.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]