Nejste přihlášen/a.
ahojky,chtěla bych se vás zeptat na postup u gelovek,respektive jestli je ten můj správný,děkuju moc.Nejdřív bych nehet očistila,odmastila,nanesla primer a pak ho zbrousila.nalepila tip a taky trochu zbrousila s přírodním,aby tam nebyl moc velký přechod.Nanesla bych první vrstvu gelu,dala do pece a pak udála francouzskou.Zase ji dala do pece.Pak nanesla opět čirý gel a ten zapekla.Nakonec bych ho zbrousila po stranách i na povrchu abych vyrovnala nerovnosti a přetřela jen nějakým leskem.Myslítě že by byl tento postup správný?Určitě máte už delší praxi a byla bych ráda kdyby jste mě kdyžtak opravili.Díky
Můžete mi napsat na maila![]()
já to dělam trosku jinak poslední vrstvu gelu očistim lihovým čističem aby nelepil pak na to dam top coat a dam to zapect do troby a je to hotové
Ahoj holky. Ja jsem objevila eshop kde jsem si objednala TOP COAT a jeste Primer a gely a fakt super, neznate www.modelaznehtu-cz.cz? Koukala jsem ze i lampy za 13 stovek ja jsem svoji kupovala za 2 tisice
No to nevadi, maji tam fakt spoustu veci gely, ozdobicky a je to vsechno mnohem levnejsi nez na ostatnich eshopech, kouknete.
no ten začátek je trochu jinak, nejdřív odmastit, pak zbrousit, odmastit a pak dát primer, nechat zaschnout a pak podklad
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.