Nejste přihlášen/a.
ahojky,chtěla bych se vás zeptat na postup u gelovek,respektive jestli je ten můj správný,děkuju moc.Nejdřív bych nehet očistila,odmastila,nanesla primer a pak ho zbrousila.nalepila tip a taky trochu zbrousila s přírodním,aby tam nebyl moc velký přechod.Nanesla bych první vrstvu gelu,dala do pece a pak udála francouzskou.Zase ji dala do pece.Pak nanesla opět čirý gel a ten zapekla.Nakonec bych ho zbrousila po stranách i na povrchu abych vyrovnala nerovnosti a přetřela jen nějakým leskem.Myslítě že by byl tento postup správný?Určitě máte už delší praxi a byla bych ráda kdyby jste mě kdyžtak opravili.Díky Můžete mi napsat na maila
já to dělam trosku jinak poslední vrstvu gelu očistim lihovým čističem aby nelepil pak na to dam top coat a dam to zapect do troby a je to hotové
Ahoj holky. Ja jsem objevila eshop kde jsem si objednala TOP COAT a jeste Primer a gely a fakt super, neznate www.modelaznehtu-cz.cz? Koukala jsem ze i lampy za 13 stovek ja jsem svoji kupovala za 2 tisice No to nevadi, maji tam fakt spoustu veci gely, ozdobicky a je to vsechno mnohem levnejsi nez na ostatnich eshopech, kouknete.
no ten začátek je trochu jinak, nejdřív odmastit, pak zbrousit, odmastit a pak dát primer, nechat zaschnout a pak podklad
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.