Nejste přihlášen/a.
dobrý den,nikdy jsem neměla duvod žarlit na manžela,ale po srazu třídy co měl asi žarlím a nevím jestli mam nebo nemam...než měl sraz třídy začala mu psat spolužačka takové ty zpravy zlatíčko a přijdeš na ten sraz chci tě tam mít atd.manžel šel na sraz jenže jsem je potkala večer jak se prochazejí se spoluzačkou po namestí byla to náhoda,druhý den na fb se objevili fotky jak spolužačka ho drží kolem krku a dava mu hubana na tvař to by taky šlo neříkam že né, ale zjistila jsem že po 14dnech po srazu si stale pišou a místo fotek nasich společních které vymazal má spolužačku a její dítě a k tomu videa od její dcerky jak mu posíla vzkazy a pozdravy.mam duvod žarlit, když jsem s manželem 6let?když to zjistil že to vím tak se jen hadame.udělal takové gesto že jí napsal že jí musí vymazat se seznamu kuli mě, aby měl pokoj.co na to říkate jak se zachovat?
Tak to bych taky žárlila, jen co je pravda. Asi má manžel pocit, že mu něco uniklo a připadá si cool a žádaný, když si píše "zlatíčko" apod. se spolužačkou. Jasně bych manželovi řekla, že si nepřeji, aby mu nějaká paní psala takto důvěrné vzkazy a že si nepřeji, aby na ně reagoval. Normální to určitě není...
Pokud by to pokračovalo, obávám se, že nějaký vážný rozhovor moc nepomůže - když je chlap zaslepený, je jako tažný kůň - nevidí vpravo vlevo a jen táhne dopředu na cíl. Vtom případě, ačkoli se to nedoporučuje, bych udělala něco podobného - začala se pěkně oblíkat, chodit ven za zábavou (samozřejmě bez něj). Třeba by se chytil za nos, že na něj nečekáte s navařenou večeří doma.
Dobrý den. Domnívám se, že toto by vadilo spoustě ženám. Ale žárlivostí se nic nevyřeší. Je to jen nedostatek sebedůvěry. S manželem si promluvte a na rovinu mu povězte co se Vám nelíbí a proč. Ať si nezahrává s Vaší důvěrou a chová se jako ženatý mužský. Žárlivé scény dokázaly narušit již nejeden vztah...
Od ZŠ mám víc jak 35 let ale na sraz chodím sama, sedám spolužákovi na klíně a nějaká ta pusa taky je, když mě po srazu navštívil řekla jsem manželovi "toto je má školní láska, nejhezčí kluk ze školy" fotky si posíláme běžně, občas si zatelefonujeme a na srazu se všichni ptali, zda jsme spolu někdy něco měli, neměli a mít nebudeme ale vzpomínky jak nás vychytal v 8 třídě na horách učitel když byl u mě v posteli jsou to krááásné. Já bych to nehrotila, trochu pohlídat (stejně nic neuhlídáte).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.