Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Jsem kluk a chtěl bych náušnici. Žádnou kolotočařinu ani nic podobného. Jen takové to plné černé kolečko (průměr cca 5mm, z plastu) docela bych s ním prokoukl... je přímo na uchu, nikde nic neplandá. Snad víte co myslím
Nevíte někdo jak se to jmenuje? Nebo nemáte odkaz na nějaký e-shop? Hledám to tu přes 30 minut -_-
Díky
Tedy z toho popisu jsem nepochopila, co máte na mysli, tak jen tak střílím od boku, nemáte na mysli něco takového? nausnice.jsemin.cz/...
Ale to asi nebude ono, že?
Je to již delší dobu, co jste zadal tento dotaz, ale objevila jsem prodejničku v Praze s tímto zbožím a vzpoměla jsem si na tuto otázku. Jestli se tedy někdy vracíte na tuto poradnu i otázku, tak se jedná o plugy a tunely. Tunely jsou tedy s tou dírou. Jinak si vyberete na www.superpiercing.cz a prodejna je ve Štěpánské pasáži na Praze 1, adresa Štěpánská 36, mezi ulicí Ve Smečkách a Štěpánskou ulicí.
doplněno 16.07.13 17:52:Jinak jsou i tzv. pecky do uší, třeba černé lentilky náušnice pecky na www.lovemusic.cz
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.