Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, můžete mi prosím poradit. My chodíme na gyndu když něco. ALE kam má jít mužskej, když má problém na přirození. Jako jak se to oddělení jmenuje a jestli je to někde i na poliklinice. Děkuji předem za info. Iva
Dobrý den, pánové chodí na Urologii. Zdravím!
doplněno 25.04.13 12:51:Ano, někdy stačí obvodní lékař a ten pak posílá např. na urologii, kožní nebo za sexuologem. Těch problémů u pánů může být řada a někdy se asi musí oběhnout i více lékařů.
no tak pravda, záleží na tom, co s ním ten chlap má a jakým způsobem k problému přišel. Jestli má někdo vředa po vášnivé noci s náhodnou známostí, pak ho pošlou na kožní. Jestli problém vznikl uvnitř, například když někdo má písek a kamínky, pak se chodí na urologii.
Hejkale, na tohle bacha, ve filmu "Krokodýl Dundee" to s tou krajtou nedopadlo moc dobře a ten s tou píšťalou z toho byl dost vykulenej.
Ivetinko, já občas taky chodím na gyndu, (když mne tam pošla manželka)
Ale chlapi chodí přeci k ornitologovi... kam jinam...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.