Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Gynekologie a co mužský

Od: ivetinka* odpovědí: 20 změna:

Dobrý den, můžete mi prosím poradit. My chodíme na gyndu když něco. ALE kam má jít mužskej, když má problém na přirození. Jako jak se to oddělení jmenuje a jestli je to někde i na poliklinice. Děkuji předem za info. Iva

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

4x

Dobrý den, pánové chodí na Urologii. Zdravím!

doplněno 25.04.13 12:51:

Ano, někdy stačí obvodní lékař a ten pak posílá např. na urologii, kožní nebo za sexuologem. Těch problémů u pánů může být řada a někdy se asi musí oběhnout i více lékařů.

skye*
hodnocení

3x

Muži chodí myslím většinou na urologii, odtamtud je pak doktor případně posílá dále. Taky samozřejmě záleží na tom, co za problém to je.

jabraka*
hodnocení

2x

Ano,pánové navštěvují urologa kam se nechají objednat od praktického lékaře.

JABRAKA

cobrak*
hodnocení

2x

Ano, jak všichni správně píšou, muži chodí na urologii.

ivetinka*
hodnocení

Děkuji za rady, už jsem ho tam objednala . . .

hodnocení

2x

Andrologie nebo urologie.

lekari-online.cz/...

hodnocení

1x

Je to ANDROLOGIE. Urologie je všeobecně pro močové cesty.

lidus*

Nebo někdy rovnou VENEROLOGIE.

ivetinka*
hodnocení

Andrologie je myslím o mužské neplodnosti atp... to nám zatím nehrozí :)

Na andrologii se řeší nejen neplodnost, ale veškeré funkční poruchy. Venerologie a kožní je spíš o infekčních záležitostech.

doplněno 26.04.13 07:30:

cs.wikipedia.org/...

figurek*
hodnocení

1x

no tak pravda, záleží na tom, co s ním ten chlap má a jakým způsobem k problému přišel. Jestli má někdo vředa po vášnivé noci s náhodnou známostí, pak ho pošlou na kožní. Jestli problém vznikl uvnitř, například když někdo má písek a kamínky, pak se chodí na urologii.

Někdy lze jít i k šamanovi.

Na specifický problém by mohl pomoci i krotitel krajty v turbanu a s píšťalkou...
ladaadal*

Hejkale, na tohle bacha, ve filmu "Krokodýl Dundee" to s tou krajtou nedopadlo moc dobře a ten s tou píšťalou z toho byl dost vykulenej.*smich*

hodnocení

0x

Jinak obdoba gynekologa pro muže neexistuje.Ale nemoci pohlavních orgánů (ať již pohlavní či problémy s močením atd) léčí kožní or venerologové,nebo také urolog ,ale třeba také lékař se spec. zvaná nefrologie (pododdíl interního či jak to nazvat.

hodnocení

0x

Ivetinko, já občas taky chodím na gyndu, (když mne tam pošla manželka)

Ale chlapi chodí přeci k ornitologovi... kam jinam...

Pane Milane, ona Vám tam pošla manželka? Upřímnou soustrast...Ale tak jste to nemyslel, že ne?*smich*

zoo, to víte že nepošla, co bych si bez pí počal. Měl jsem napsat pošle, páč jsem tam chodil pro neschopenku, dokumenty a podobně.

Jen mě je divné, že tam jsou jen ženy... *hi*

zabu
hodnocení

0x

Ještě jste všichni zapomněli na jedno oddělení kam se "s tím" chodí. Na kožní.

lidus*

Nezapomněli, chce to jen číst.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]