Nejste přihlášen/a.
Zdravím Vás všechny. Je mi 20 let, a řekl bych že mám chlupů tak akorát, aby to bylo "sexy". Nevíte do kdy se mi "svetr" bude ještě zahušťovat? :D
Předem dík
AhojTvůj "svetr" se Ti již asi zahušťovat ve tvém věku nebude.Otázka ochlupení je ponejvíce dědičná
Ale bude, to víte že bude. Jak se bude zvyšovat hladina testosteronu v těle, bude se zvyšovat ochlupení a zároveň lysat lebka. Ve 20ti jěště není všem dnům konec a jestli je teď mladík chlupat akorát, ve 40ti může mít chlupy i na zádech. Svého partnera jsem poznala, když mu bylo 20. Jsme spolu 9 let a také víc zachlupatěl (a zároveň lehce prořídly kouty). Vždycky ne něj koukám, že má někde ojedinělý chlup, třeba i na dříve holých zádech. A říkám mu, že to je předzvěst toho, že tam jednou ty chlupy narostou víc.
Ve 20ti jsem měl 3 na hrudi chlupy slovy "tři", ve 24 jsem se zamiloval a mám jich už asi 30 . Takže ti dávám naději
Taky bych rekl ze to neni konecna. Ja ve dvaceti to mel podobne, vzdycky sem rikal ze mi to roste nejak divne. Jako drn. Pak se to spravilo a dneska je to tak akorat.
To muj kamarad ve 24 si stezoval ze je jak holatko, nic mu neroste a pripada si jako mimino.
Kdyz sem ho videl po dvou letech(takze 26 let) tak mel huste chlupatou hrud a pri vzpomince jsme se oba zasmali. Takze ja bych rekl ze je to individualni.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.