Nejste přihlášen/a.
Zdravím Vás všechny. Je mi 20 let, a řekl bych že mám chlupů tak akorát, aby to bylo "sexy". Nevíte do kdy se mi "svetr" bude ještě zahušťovat? :D
Předem dík
Ahoj
Tvůj "svetr" se Ti již asi zahušťovat ve tvém věku nebude.Otázka ochlupení je ponejvíce dědičná![]()
Ale bude, to víte že bude. Jak se bude zvyšovat hladina testosteronu v těle, bude se zvyšovat ochlupení a zároveň lysat lebka. Ve 20ti jěště není všem dnům konec a jestli je teď mladík chlupat akorát, ve 40ti může mít chlupy i na zádech. Svého partnera jsem poznala, když mu bylo 20. Jsme spolu 9 let a také víc zachlupatěl (a zároveň lehce prořídly kouty). Vždycky ne něj koukám, že má někde ojedinělý chlup, třeba i na dříve holých zádech. A říkám mu, že to je předzvěst toho, že tam jednou ty chlupy narostou víc.
Ve 20ti jsem měl 3 na hrudi chlupy slovy "tři", ve 24 jsem se zamiloval a mám jich už asi 30
. Takže ti dávám naději ![]()
Taky bych rekl ze to neni konecna. Ja ve dvaceti to mel podobne, vzdycky sem rikal ze mi to roste nejak divne. Jako drn. Pak se to spravilo a dneska je to tak akorat.
To muj kamarad ve 24 si stezoval ze je jak holatko, nic mu neroste a pripada si jako mimino.
Kdyz sem ho videl po dvou letech(takze 26 let) tak mel huste chlupatou hrud a pri vzpomince jsme se oba zasmali. Takze ja bych rekl ze je to individualni.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.