Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Světlé melíry do tmavých vlasů?

Od: eleanor* odpovědí: 17 změna:

Ahoj,potřebovala bych radu ohledně melírů.Strašně dlouhu už chci blond melíry,ale svoje vlasy mám tmavě hnědé,moje kadeřnice mi to pokaždé rozmluví, že by to bylo do očí bijící pokud bych si dala blond do tmavých vlasů.Ale kolikrát vidím že to některé holky maj. Dokážete jen tak někdo posoudit zda by to bylo otřesné nebo by to vzhledově šlo blond melíry do tmavých.

Pokud máte někdo fotečku klidně zasleše,budu ráda.

Díky moc;)

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zpevanda*
hodnocení

0x

Ahojky, myslím že by to nebylo to pravé ořechové, nevypadá to právě přirozeně a taky už to dávno vyšlo z módy. Mnohem líp a přirozeněji vypadají vlasy s nějakou pěknou hnědou - třeba čokoládovou barvou.;) Ale je to jen můj názor, rozhodně bych do toho nešla, nehledě na to, že ti to absolutně zničí vlasy.

mateccz*
hodnocení

0x

Možná by Tě zajímal názor jednoho chlapa, ale záleží co se líbí Tvému chlapovi a co chceš Ty sama! Mě osobně se v tmavích vlasech více líbí do červena laděné melíry ;)

eleanor*
hodnocení

mému chlapovi je to prej jedno, ale myslim si,že když bych přišla do hola tak mu to jedno nebude*smich*

al bunda*

Zkus to...

výtka
Upozornění od sys al bunda 10. 07. 2008 15:19:27

BTW ten nápad s melírem laděným do červena se mi jeví jako velmi dobrý. Už jsem to taky párkrát viděl a vypadá to skvěle.

Hezký den.

Potvrzuji, manželka to taky tak měla... tmavě hnědé vlasy a červené proužky ;)

kata*
hodnocení

0x

já znám holčinu co má skoro černé vlasy a ještě k tomu je shnědá a tá má vlasy delší a v nich blond melíry i takové dooranžova(někdy místo nich červené) a vypadá to určitě pěkně.jestli je opravdu chceš tak di do nich.nevim proč by to mělo vypadat otřesně.A je fakt že ty červené vypadají taky moc pěkně,ale většinou v kratších vlasech a ty melíry jsou tak max 5cm dlouhý.

ivetta
hodnocení

0x

mám černé vlasy a dala jsem si červené melíry, moje kadeřnice má skoro černé vlasy, v nich červené, oranžové a i blond melíry a vypadá to super! podle mě ta tvoje kadeřnice se bojí ti to udělat ,aby ti nezničila vlasy. asi bys měla vyzkoušet jinou kadeřnici, která třeba používá kvalitnější přípravky. ta moje používá londu a je to fakt super značka. navíc mi na černý vlasy přímo dala melír a chytlo to, nemusela odbarvovat! což je super!

zubbka*
hodnocení

0x

Mohlo by ti to i slušet. Osobně melír nosím celoročně, i když ničí vlasy sice mám vlasy světle hnědé jednu dobu jsem je měla načerno s melírem ale červeným ...A i sem viděla blond melír v černých vlasech a nepřipadalo mi to nijak divně a nevkusně...jak se vlasy líbili ostatním nevím:) tak to riskni, lepší než si potom vyčítat, žes to nezkusila..

eleanor*
hodnocení

Tak už mám blondaté melíry a je to super,zatim jsem si jich nechala jen málo pro jistotu,ale další přibudou.Jinak díky moc za rady;)

michallkka*
hodnocení

0x

Ahojky ja si myslim , že pokud to s těma melírama nebudeš nějak přehánět tak to bude vypadat hezky. Já mám taky hodně tmavý vlasy a chci si dát blond melír a vůbec se toho nebojím tak to skus přebarvit to můžeš vždycky . :)

martina30*

Co poradíte na blondaté vlasy a to kudrnaté nějaký melírek.Co třeba s černou barvou a to ještě melír špatně drží.*slunce*

angelinka*
hodnocení

0x

ahoj. Taky bych to moc chtěla. Ne melíry ale sem tam nekde. Vypadá to moc dobře. Ale jestli máš opravdu tmavé vlasy tak ti to chytne do rezata (nedivím se kadeřnici že ti to vymlouvá)...jestli máš opravdu dlouhé vlásky zkus si koupit vlásky na klipsnách. Nasadíš si to kam chceš a výběr barev je také docela velký...humanhair.cz;)

sisinka*
hodnocení

0x

není to vůbec nic hrozného mám velmi tmavé vlasy a do nich mám blond melíry a vypadá to velice dobře takže si do toho nenechej KECAT :) *palec*

rosalindaaa*
hodnocení

0x

ahojky já mám černé vlasy a chtěla jsem je nějak zesvětlit tak mě to kadeřnice odbarvila pomocí melírů a některý mě chytli do blond a některý do rezata ale vypadalo to mocpěkně

dobrarada
hodnocení

0x

Ahoj, každému sluší jak světlé tak tmavé vlasy. Důležitý je odstín. Pokud máš hodně tmavé vlasy a hnědé oči budou ti spíš slušet odstíny melírů slonové kosti, než zlatavé melírky. Pokud máš světlé oči, tak můžou být melíry až do bíla. Spoustu odstínů světlých barev, se kterými se dají dělat melíry do tmavých vlasů, má vlasová kosmetika eva | PROFESSIONAL www.evaprofessional.cz , zkus jí doporučit své kadeřnici... Dělají semináře pro kadeřnice jak s barvami co nejefektivněji pracovat.

jutu
hodnocení

0x

ahojda, včera kamarádka tak přišla do práce, má světlejší plet, a přišla s černými vlasy a vrch byl promelírován. pěkné. Zkus jinou kadeřnici! vždycky se dá něco vymyslet

letnicka*
hodnocení

0x

Já bych to asi udělala. Záleží ale na tom, jak to tvoje kadeřnice udělá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]