Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Barva na vlasy

Od: kenseiarrs* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, za prvé bych chtěl napsat, že nejsem žena! *smich* A teď k dotazu. Zajímalo by mě, jestli je nějaká barva, která neničí vlasy a není permanentní. Měla by být tak na 28umytí, tedy na měsíc. Na barvě nezáleží, tedy kromě blond.
A druhý dotaz. Nevíte o nějakém tužidle, nebo spreji, který mi vlasy přebarví na nějakou barvu, která normálně není v obchodu k dostatní? Například modrá. Nejlépe nějaká drogerie v Brně.
Děkuji, s pozdravem Ken

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mm*
hodnocení

0x

Koukněte do drogérky na Orlí. Tam mají hromadu barvících laků. Jo a k té barvě. 28 umytí zvládne přeliv. Klasickej Palette. Používám ho víc jak 20 let a vlady zničený nemám.

kenseiarrs*
hodnocení

Děkuju moc, hned zítra tam zajdu:)

kopretina25*
hodnocení

0x

Ahoj,

24 - 28 umytí vydrží Pallette šampon. Je opravdu dobrý, moje máma jej používá snad 20 let. V DM drogerii prodávájí barevný sprey na vlasy a mají i modrou, stojí kolem 100Kč.

kenseiarrs*
hodnocení

A v jakém DM? :) Díky

hodnocení

0x

To všechno je pravda. Ale uvědomil jste si, že barvu úplně a dokonale nikdy nevymyjete? Vždycky tam bude vidět čerstvý odrost. A to je opravdu hooodně nehezké. ;) Reklamy, jakože barva vydrží 40 mytí, je sice hezká, ale po 14ti dnech jsou vidět odrosty, které se dají začesat, po měsíci to ještě jakž takž jde a po 5ti 6ti týdnech se musí barvit znovu. A to se vám může stát.

ivana525*
hodnocení

0x

Žádná barva se dokonale nevymyje. A jediná opravdu šetrná je henna.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]